Íme, a leggazdagabb fiatal hírességek
2012. július 16. 17:31
L.Evuss..
Sztem ez csk az egész csk habi..Gaga nem lehet ilyen hátul:/ és a youtubos nézestég alapján megminde JB lenne az első....és Adele ilyen hátul:| ez úgy hülyeség ahogy van.. TS meg egy senki...:S
>>>:Szerintem meg Bieber a senki nem pedig Taylor!
Sztem ez csk az egész csk habi..Gaga nem lehet ilyen hátul:/ és a youtubos nézestég alapján megminde JB lenne az első....és Adele ilyen hátul:| ez úgy hülyeség ahogy van.. TS meg egy senki...:S
>>>:Szerintem meg Bieber a senki nem pedig Taylor!
2012. július 16. 18:01
|
|
Edeee...visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 497 Csatolások: 0 Azonosító: 166310 offline
|
Nemtudom miért háborogtok itt ... Taylor több albumot adott el összességében mindegyik zenésznél a listáról (kivéve Perry , ő a dalok listájában megelőzi ) ... és a tavalyi koncerturnéja is nagyobb bevételt hozott ,mint a többieké
2012. július 16. 19:20
|
sellytanker |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 716 Csatolások: 525 Azonosító: 164357 offline
|
Kristen Stewart, love love
2012. július 16. 20:15
|
HKrisztikeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.16. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 180558 offline
|
Taylor jó sajnálom hogy Kristen a végére maradt de Taylor Lautnerről többet gondoltam.
2012. július 16. 20:24
|
|
alkorossyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.01. Hozzászólás: 321 Csatolások: 68 Azonosító: 134212 offline
|
Nem tudom mit kell ezen háborogni : ) Taylor megérdemli, megdolgozott érte, és teljesen más kategória, mint Lady Gaga. Egyébként ezek tények, tehát nem értem, mi ez a felháborodás!
2012. július 16. 22:59
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
az első helyezetten meglepődtem és azon is ,hogy Lady Gaga ilyen "hátul" van...
2012. július 17. 09:50
|
|
stengerkittiಌ†Drømmende†ಌ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1296 Csatolások: 596 Azonosító: 142983 offline
|
Azért olyan gazdagok mert szeretik őket, ha pedig szeretik őket akkor meg is érdemlik
2012. július 17. 12:25
|
|
PiciiNuskaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 179352 offline
|
mindet szeretem kivéve Lady Gagát !!! fujj ! -.-" ( heart )
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: