Stephen Moyer a legkevésbé szexi True Blood-sztár
2012. július 14. 11:38
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Ezt meg tudom érteni. Én nem nézem a sorozatot de láttam belőle videókat és elnézvén a képeiket, nekem is inkább Alex jön be, bár ezzel nem vagyok egyedül. Pont a vámpírőrület miatt vesézgették tavaly a témát hiszen sok népszerű vámpír nem amerikai és azok közül válogatták ki a legszexibbeket. Ott is az jött ki hogy Alex, de ha úgy nézzük, múlt évben végeztek egy olyan felmérést is világszerte hogy a nők körében 16-58 éves kor között a nőknek milyen nemzetiségű pasik jönnek be leginkább és a svédek toronymagasan vezettek, amit megértek bár szerintem Alexnél szexibb svéd is létezik.
Stephen angol ha jól tudom és nekik amúgy is kevés az önbizalmuk de jogosan, ők utolsó helyen állnak ezen a listán. Egyébként a görögök, spanyolok és az amerikai férfiak vannak a TOP5-ben, a többiekre nem emlékszem.
1 felhasználónak tetszik:
funny18
2012. július 14. 22:21
|
|
CariDeefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.03. Hozzászólás: 820 Csatolások: 26 Azonosító: 89015 offline
|
tény hogy nem a legjobb pali, de van benne valami szexi, valami, ami azzá tesz.
2012. július 14. 22:54
hát jól láátja a dolgokat, sajnos nem néz ki jól:DDD de szerintem fontosabb a kisugárzás és h vmi megfogjon benne
2012. július 15. 17:16
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Egyetértek vele.
2012. július 16. 17:46
Hát igen, azért ő sem panaszkodhat. Örülnék is ha mindenhol Stephenek rohangálnának... Bár mondjuk nekem Joe a favoritom ha a True Blood férfiúiról van szó...
2012. július 16. 23:01
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Igaz, nekem sem ő a kedvenc pasim a sorozatból, igazából nálam az 1. helyen Alcide, (majd Eric és Jason) állnak,de Joseph is egy igen sármos férfi, ráadásul színészként is fantasztikus! Amúgy sem kell félnie, hiszen úgyis mindig lesznek majd, akik szeretik!
2012. július 17. 15:46
|
sellytanker |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 716 Csatolások: 525 Azonosító: 164357 offline
|
Hát elégé igen
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.