9 millió dollárra perelik Justin Biebert
2012. július 13. 19:12
|
dominika01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 179700 offline
|
Annyira visított?? Babyyyy Babyyyy....
2012. július 13. 19:16
|
|
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline
|
Igen ééés? Mi köze Biebernek ahhoz, hogy a koncertjén a lányok, hogy sikítoznak? Ha akarná se tudná őket lecsillapítani. Amúgy meg nem tudom mit várt egy KONCERTEN, ez nem könyvtár, itt zajosak az emberek.
2012. július 13. 19:19
|
|
imolavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 227 Csatolások: 30 Azonosító: 146886 offline
|
milyen balf*sz az a no aki feljelent valakit azert mert egy koncertet ad elo ami tul hangos........nem ertem az ilyeneket.....egy koncert azert koncert, mert a zene hangosan megy es mindenki jol erzi magat. miert nem ment akkor stacey haza, ha neki nem tetszett ez a zaj??? mit keresett akkor a koncerten? ez tenyleg igazsagtalansag
2012. július 13. 19:19
|
|
Victoria9723visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 165114 offline
|
Pff ezt most komoly?"nem túlozza el" mondjuk szegényt megértem
2012. július 13. 19:21
|
|
Riley13EvilRegal ♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 5050 Csatolások: 1091 Azonosító: 131122 offline
|
Itt valami nagyon bűzlik... Először is ez már két éve volt, másodszor egy koncerten mondhatni alap dolog, hogy a rajongók sikítoznak. Nyilván ezt ő is tudta. Szerintem akkor a többi rajongónak is károsodott volna a füle, nem csak az övé. Valószínű jóval érzékenyebb a füle, mint az átlag embereké, de akkor nem kellett volna elmennie. Én tudom, hogy érzékeny fülem van, azért nem is megyek nagyon zajos helyekre...
2012. július 13. 19:24
|
|
lucyrean001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.17. Hozzászólás: 340 Csatolások: 1 Azonosító: 177980 offline
|
Ez rohadtul nem Bieber hibája. XD Ezen csak nevetni lehet. A másik meg az, hogy 2010... nem most volt.
Ilyenkor jut eszébe? Persze sajnálom a hallása miatt meg minden, de könyörgöm... :')
2012. július 13. 19:25
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
Megértem a nőt. Én szétkaptam volna Justinkát, ha látom.
De így, hogy gyakorlatilag miatta alig hall, (vagy pedig nagyon is), tuti leperelném még a gatyát is Justinról, és a majmairól.
De így, hogy gyakorlatilag miatta alig hall, (vagy pedig nagyon is), tuti leperelném még a gatyát is Justinról, és a majmairól.
Idézet (Wadmálnaaa ŁŁ @ 2012.07.13. 19:11)
Nem Justin védelmébe mondom,de ennyiből már a rajongók is hallás károsodást kaptak volna hogy lehet az ,hogy több millió emberből csak az a nő elég fura!
Meg lehet hogy a nőnek már eleve érzékeny volt a füle akkor minek ment el!? Na meg a másik hogy 2010-ben volt miért csak most perel??? 
Nem voltak millióan, ráadásul azért ő egyedül károsodott, mert ez egy szív alakú tákolmány volt, és ő pechjére pont a szívnek a csücske alatt állt. (Justint lelógatták a közönség közé abban a ketrec szerű izében.) Kisebb felületen nagyobb a hangintenzitásszint.
Nyilván azért perel most, mert eddig gondolom orvostól orvosig járt, és próbálta visszaszerezni a hallását.
Kicsit furi, de szegény csaj.... Basszus nagyon sajnálom...
2012. július 13. 19:28
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
lucyrean001 amúgy igen, nem igazán bírom Biebert de ebben teljesen igazad van, hogy ez nem az ő hibája, meg ja 2010 sem most volt :DDDDDDDD
2012. július 13. 19:31
Minek ment el egyáltalán, hogyha tudta, hogy ott nem síri csend van, a másik meg az, hogy ha hallássérült akkor minek járkál koncertekre..-.-??
Szánalmas ez a nő. Ráadásul 9 millióra a nem normális..-.-
Szánalmas ez a nő. Ráadásul 9 millióra a nem normális..-.-
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: