Louis Tomlinson is megkérte barátnője kezét?
2012. november 03. 11:29
|
|
Directioner-1Dfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.23. Hozzászólás: 142 Csatolások: 138 Azonosító: 188173 offline
|
Na és ha van rajta gyűrű? Bárki kaphat a nagyijától vagy valakitől egy régi szép gyűrűt! Attól még nem jelenti azt h eljegyezte!!!!!!!!! -.-
2012. november 03. 11:31
|
|
Directioner-1Dfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.23. Hozzászólás: 142 Csatolások: 138 Azonosító: 188173 offline
|
Nem hinném hogyha valaki vesz magának vagy kap egy gyűrűt eljegyezték! Sok ember hord úgy szép gyűrűt h nem házasok és nem jegyezték el!
2014. november 24. 10:24
|
|
Millevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.24. Hozzászólás: 445 Csatolások: 970 Azonosító: 228201 offline
|
Jujj, de jó, hogy én a cikk megjelenésekor még nem olvastam a starity-t, a cím alapján biztosan vagy háromszor állt volna le a szívem 5 sokk között, mielőtt elolvastam volna a cikket.
Bár a kommenteket olvasva így is elhűltem. Hol voltak ekkor az értelmes Directionerek?? Hol voltak azok, akik nem Elounorosak voltak? Mert tudtommal már ebben az időben is annyi Larry-s volt, mint égen a csillag...nemár, hogy itt még nem szólaltak fel annyira. Uhg..nem baj, azért vigasztal, hogy most, 2014 végén már aránylag értelmesebb a fandom
Bár a kommenteket olvasva így is elhűltem. Hol voltak ekkor az értelmes Directionerek?? Hol voltak azok, akik nem Elounorosak voltak? Mert tudtommal már ebben az időben is annyi Larry-s volt, mint égen a csillag...nemár, hogy itt még nem szólaltak fel annyira. Uhg..nem baj, azért vigasztal, hogy most, 2014 végén már aránylag értelmesebb a fandom
2015. augusztus 20. 18:34
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Louis gratu
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.

0 felhasználónak tetszik: