Itt az új őrület, az Ombre haj
2012. július 17. 09:31
|
|
JuicyGirl02visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.16. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 177916 offline
|
szerintem ez gáz..Ashlee-é még elmegy de a többi ocsmány.
2012. július 17. 13:08
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Nekem nem jön be, úgy néz ki, mintha szakadt csövesek lennének, vagy mintha az utcasarokról fordultak volna be.
Ha a fodrászom ilyen hajt csinálna nekem, szerintem nem is találkoznék vele a közeljövőben. xD
Ha a fodrászom ilyen hajt csinálna nekem, szerintem nem is találkoznék vele a közeljövőben. xD
2012. július 17. 17:19
|
|
hedi98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 216 Csatolások: 0 Azonosító: 137878 offline
|
Aki szokta követni az angliában most taroló hipster csajokat annak ez nem újdonság,de pár éve is elkezdődött már ez a lenőtt haj dolog,csak akkor csak pár centis volt nem ekkora.Ettől függetlenül nekem tetszik,nekem is ilyen van felül az eredeti hajam (szőke) és alatta x centivel egy fokkal világosabb.Drewon nem jön be de Ashleen és a másik csajon (bocsi nem udom a nevét:$) nagyon jól áll:)
2012. július 17. 19:25
|
|
Mániákus96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.17. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 180634 offline
|
Van olyan átmenet, amire azt mondom, hogy elmegy, de amúgy leginkább ápolatlannak hat a dolog, mert olyan, mintha le lenne nőve az ember haja. Szerintem nem néz ki valami jól.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: