Robert Pattinson és Andrew Garfield ki nem állhatják egymást
2012. július 12. 21:49
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
nemszeretheti egymást mindenki
2012. július 12. 21:50
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (botond96 @ 2012.07.12. 21:37)
Robert szentem most fél hogy vége az alkonyat szériának és nem lesz felkapot és most jött ez a gyerek és ugyan olyan jóképü mint ő és felváltja Andrew meg szerintem kicsit irigy mert Rob jelen pilanatban hiresebb
Robert mintha azt nyilatkozta volna hogy nem tudja mit akar az élettől és regenerálódni akar, hosszú ideig nem csinálni semmi nagyot sem mert elege van a média ráirányított figyelméből. Akkor miért baj neki ha Andrew elhoppolja a szerepeket?
1 felhasználónak tetszik:
Chocolate Sunset
2012. július 12. 21:51
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
én meg egyiket sem bírom na. xd
2012. július 12. 21:54
|
|
lokiscsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.07. Hozzászólás: 491 Csatolások: 2 Azonosító: 95317 offline
|
Idézet (escoripon @ 2012.07.12. 21:38)
Robertnek mindig kell egy kis hír, hogy még értékes legyen a neve.Szánalmas.
Egyetértek... Nem tudják hogy mivel tartsák fenn a nevét... :/
2012. július 12. 21:58
Idézet (ophely88 @ 2012.07.12. 21:50)
Robert mintha azt nyilatkozta volna hogy nem tudja mit akar az élettől és regenerálódni akar, hosszú ideig nem csinálni semmi nagyot sem mert elege van a média ráirányított figyelméből. Akkor miért baj neki ha Andrew elhoppolja a szerepeket? 
Gondolom, közben rájött, hogy ha sokáig nem csinál semmit, és elfogy a pénze, akkor már nem csak a szaga lesz olyan, mint egy hobóé, hanem a bankszámlája is.
2012. július 12. 22:08
|
bgdelilaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.20. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 115156 offline
|
ez hülyeség.... nem utálják egymást, sőt elvileg ők um. egy baráti körből jöttek. vagy vmi ilyesmit olvastam nem is tudom hány éve. már csak az a szánalmas hogy mit ki nem találnak az emberek....
ophely88
2012. július 12. 22:22
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Uramisten, olvasom, hogy mit írtok ti itt kommentbe. Hogy Rob szánalmas, meg mindig kell neki a hír, és fél, mert vége a Twilightnak... Szerintetek Rob felhívja az újságírókat, és azt mondja, hogy hééé, írjatok már rólam egy cikket, mert most épp nem velem foglalkoznak. Ő csak örül, ha kicsit nyugta van. Az újságírók találják ki ezeket, hogy eladható legyen, amit írnak, mert Rob most felkapott. Robnak lesz filmje, nem is kevés, ne féltsétek, attól, hogy vége lesz a Twilightnak, neki még simán lesz sok lehetősége. A rivalizálás meg tényleg tök normális.
2012. július 12. 22:26
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Chocolate Sunset @ 2012.07.12. 21:58)
Gondolom, közben rájött, hogy ha sokáig nem csinál semmit, és elfogy a pénze, akkor már nem csak a szaga lesz olyan, mint egy hobóé, hanem a bankszámlája is. 
Én pedig csak remélni tudom hogy semmi nem igaz abból, hogy ugyanazon szerepekre kérik fel őket a casting előtt mert ott óriási baj van.
És a legnagyobb gáz hogy ők ketten most tényleg nagy névnek számítanak, egymás ellen is. Most már az örökös amcsi választási mód sem működik, mondván válasszuk a helyesebb angolt bad boynak vagy főhősnek, mert mindkettőt helyesnek találják és angolok is ráadásul. Ekkora szívást, szegény Andrew.
Ugyanakkor viszont helyeslem is Pattinson gondolkodásmódját, szidja még a helyet ahonnan jött és az angol film illetve zeneipart, legalább az ott készülő filmekbe nála tehetségesebb színészek kerülhetnek be, mintpl Andrew. Üsse csak ki Andrewt a nyeregből ha megint kommersz filmben akarnak vele ikont eljátszatni, Garfieldnak pedig marad minden más ami jó.
LULUPeas
2012. július 12. 22:35
:DDD hát ez vicces, mindenesetre én ANDREW párti vagyok, mert Pattinsonról kiderült, hogy semmi tehetsége a színészkedéshez..( Bel ami ) az Alkonyatban még elvolt vhogy mivel nem valami nehéz szerepet kapott, ennyi pénzért énis eltudok bájologni a kamera előtt.. namindegy, viszont Andrew a Social Networkben, a Ne engedj elben és bár a Pókembert nemláttam, de gondolom abban is jól alakított..tehetséges színész és kész
2012. július 12. 22:37
|
|
Beckybeckyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 251 Csatolások: 6 Azonosító: 176631 offline
|
megértem Andrew-ot hisz énse vagyok anniyra oda Pattinsonért.. nagyon unszimpatikus az ember.. falra is tudnák tőle mászni xd
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.