Rihanna alkoholba fojtja bánatát
2012. július 12. 21:26
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
Szegény,nagyon sajnálom
de az alkohol semmire sem megoldás!Tudom mennyire fáj,hisz nekem is halt meg mamám :/
2012. július 12. 21:50
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
szegény :'c ha nincs jobb módja ezis valami .. :s de miért kell fotót csinálni egy temetésen ?
nemértem én az ilyen dolgokat :|
2012. július 12. 22:03
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
ezzel a "sajnálom mami" képpel aztán sokra megy. vagyis nem bunkózni akarok, tudom milyen szörnyű elveszíteni egy hozzád közel álló személyt, de komolyan mondom nem értem mire ment azzal, hogy ezt a fotót megosztotta a világgal. ha tényleg annyira ki van készülve, akkor intézze el egymagában, ne kösse mindenki orrára. nekem ez a véleményem.
1 felhasználónak tetszik:
Porcicca
2012. július 12. 22:08
|
|
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline
|
Lehet hogy szegénykém összetört
((De ne alkoholba folytsa a bánatát nem egézséges úgy fogja végezni mint Amy Winehouse vagy Whitney Huston :/
2012. július 12. 22:30
|
|
FüMásíugrásb*zi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 1355 Csatolások: 106 Azonosító: 166064 offline
|
valahogy ez engem nem izgat...
viszont, ha ez a kép valahogy felkerült, nem tudom, lehet, hogy nem voltam elég figyelmes, de valószínűleg ő rakta ki magáról, úgyhogy itt mutatkozik meg, néhányan mekkora r.bancok lettek/vagy akár azok is voltak eredetileg. ne legyen erre büszke, ne posztolgassa a piás képeket, csak sajnáltatja magát.
de nálam nem jön be, még mindig ugyanúgy rühellem.
(és ezzel senkinek nem akarok rosszat, nem kell lehurrogni)
viszont, ha ez a kép valahogy felkerült, nem tudom, lehet, hogy nem voltam elég figyelmes, de valószínűleg ő rakta ki magáról, úgyhogy itt mutatkozik meg, néhányan mekkora r.bancok lettek/vagy akár azok is voltak eredetileg. ne legyen erre büszke, ne posztolgassa a piás képeket, csak sajnáltatja magát.
2012. július 12. 22:39
|
|
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline
|
Szeretem Rihannát, de ez már tényleg szánalmas. Nem alkoholba kéne fojtania a bánatát, kereshetne valami kevésbé ártalmasat, de hát ő tudja. Mindenesetre remélem hogy hamar abba hagyja az ivást és megpróbál más módszerekkel túljutni rajta.
2012. július 12. 22:44
|
|
Beckybeckyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 251 Csatolások: 6 Azonosító: 176631 offline
|
Megértem Rihannát hogy nagyon elveszettnek és szomorúnak érzi magát,hiszen énis elvesztettem a nagypapámat, de én nem iszok és stb.. persze a hangulata jobb lesz tőle, de ez nem old meg semmit. sőt csak jobban lejáratja magát,hiszen ezeket a híreket majdnem mindenki olvassa. Persze ennek más okai is lehetnek nem csak a nagymamája, hiszen világsztár és így rengetek problémával küzdhet. Remélem a helyes utat választja, mielőtt nagyobb baj lenne belőle
2012. július 12. 22:47
|
|
Encii88új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 178949 offline
|
1 évvel ezelőtt nekem is meghalt a nagymamám,hasonlóan éreztem mint most Riri,de lehet,hogy 14 évesen egyszerűbb feldolgozni a hasonló történteket,nekem könnyebben mennek az ilyen dolgok,de tudom mit érez most,ennek ellenére nem kéne magát tönkretennie
én nagyon sajnálom őt :/ meg a mamáját is :|
én nagyon sajnálom őt :/ meg a mamáját is :|
2012. július 13. 00:21
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Ez a nő nem tudja hol a határ
Megértem, hogy gyászol, talán még egy két pohár alkoholt is ( hisz ugyan mit kell tagadni a legtöbb ember csinálja) de, hogy vedel (mint a cikkbe is írják) kicsit túlzás, ráadásul még posztol is képet
Szép, mondhatom. Feltűnési viszketegsége az van.
Ha én iszok, azon vagyok, hogy alig lássanak vagy ne tudják, hogy mit csinálok
Megértem, hogy gyászol, talán még egy két pohár alkoholt is ( hisz ugyan mit kell tagadni a legtöbb ember csinálja) de, hogy vedel (mint a cikkbe is írják) kicsit túlzás, ráadásul még posztol is képet
Ha én iszok, azon vagyok, hogy alig lássanak vagy ne tudják, hogy mit csinálok
1 felhasználónak tetszik:
Porcicca
2012. július 13. 09:52
|
|
RihannnaFaág™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1805 Csatolások: 118 Azonosító: 124776 offline
|
Nagyon sajnálom ami a nagymamájával történt, senkinek sem könnyű elveszíteni egy hozzá közel álló személyt, sőt, mindenkinek rettentően nehéz. De az alkohol akkor sem segít ebben. Kicsit jól érzi magát, elfelejti hogy rossz kedve van, de ettől még ez semmin sem fog változtatni a hangulatán kívül. Biztosan nehéz időszak ez neki, de ha az alkohollal is küszköd, akkor csak még jobban megnehezíti a saját életét.
Ha gyászol, akkor rendesen csinálja, és ne részegen. Hiába szeretem Ririt, ez akkor is hülyeség.
Ha gyászol, akkor rendesen csinálja, és ne részegen. Hiába szeretem Ririt, ez akkor is hülyeség.
2012. július 13. 10:29
|
|
LoveDorothyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.02. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 179252 offline
|
Hát ez van szinte minden sztárnál! Nagyon sajnálom hogy elhunyt a nagymamája!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.