Rihanna alkoholba fojtja bánatát
2012. július 12. 19:44
|
|
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline
|
nagyon sajnálom, de az alkohol sajnos egyáltalán nem megoldás. Amúgy meg csak rajta múlik, mibe fojtja bánatát. Sportoljon kétszer annyit! Vagy énekeljen, vagy írjon, vagy beszéljen, vagy zárkózzon el, de ne legyen alkoholista!!
2012. július 12. 20:04
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Az alkohol nem megoldás az enyhitésre
2012. július 12. 20:08
Elhiszem h mennyire fáj neki, én a nagymamám halálát 3 hétig sírva vészeltem át, akkoriban 8 évesen azt hajtogattam h számítottan rá, mivel tüdőrákja volt, de mégis váratlan volt és senkivel sem voltam hajlandó beszélni.
Manapság az emberek alkoholba és drogokba fojtják a bánatukat. Nem rajongok RiRiért és bevallom ez várható volt tőle, csak azthittem nem a mamája halála után történik meg. De a pia semilyen mennyiségben sem hozza vissza a szeretteket. Szegény...
2012. július 12. 20:14
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
Eddig is ivott sört.Most ezen mit kell fennakadni?Fáj neki..
2012. július 12. 20:16
|
|
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1193 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline
|
Át érzem fájdalmát, nekem is halt meg mamám...
Mondanám, hogy az alkohol nem old meg semmit, de ezt tudja nagyon jól. Amúgy nem értem miért most hozták elő, hogy iszik, eddig is ivott meg bulizott elég rendesen.
Egyébként részvétem!
Mondanám, hogy az alkohol nem old meg semmit, de ezt tudja nagyon jól. Amúgy nem értem miért most hozták elő, hogy iszik, eddig is ivott meg bulizott elég rendesen.
Egyébként részvétem!
2012. július 12. 20:18
|
|
June15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 612 Csatolások: 31 Azonosító: 141963 offline
|
Uram Isten, ez szörnyű lehet! Jajj, szegény!!
El sem tudom képzelni, hogy mennyire fájhat neki, vagyis bárkinek aki ennyire szereti a mamáját.
Ha iszik akkor legalább akkor hagyjon fel vele, mikor már feldolgoztta a fájdalmat, azután pedig azonnal tegye le az alkoholt és sose forduljon hozzá "segítségért"!
Igazság szerint, most sem helyeslem, hogy iszik...még ebben a helyzetben sem, azt pedig főleg nem, hogy jóóformán büszkélkedik is vele.
Viszont azt mindannyian tudjuk, hogy sosem fogja letenni az alkoholt...valahogy hozzá tartozik a "sztársághoz", vagy nem tudom. >_>
De akkor is mélyen együtt érzek vele, és nagyon sajnálom, hogy ez történt!
A másik az, hogy ezt a a fájdalmat 100%-ig biztos vagyok, hogy MEGFOGJA ÖRÖKÍTENI egy DAL FORMÁJÁBAN!
Nagyot fog ütni...
Ha iszik akkor legalább akkor hagyjon fel vele, mikor már feldolgoztta a fájdalmat, azután pedig azonnal tegye le az alkoholt és sose forduljon hozzá "segítségért"!
Igazság szerint, most sem helyeslem, hogy iszik...még ebben a helyzetben sem, azt pedig főleg nem, hogy jóóformán büszkélkedik is vele.
Viszont azt mindannyian tudjuk, hogy sosem fogja letenni az alkoholt...valahogy hozzá tartozik a "sztársághoz", vagy nem tudom. >_>
De akkor is mélyen együtt érzek vele, és nagyon sajnálom, hogy ez történt!
A másik az, hogy ezt a a fájdalmat 100%-ig biztos vagyok, hogy MEGFOGJA ÖRÖKÍTENI egy DAL FORMÁJÁBAN!
Nagyot fog ütni...
2012. július 12. 20:55
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Idézet (selena_taylor_fan @ 2012.07.12. 16:27)
Sajnálom,biztos nagyon nehéz lehet most neki.Hiszen nagyon közel állt hozzá a nagymamája,olyan volt neki mintha a második anyukája lenne.De az,hogy iszik nem old meg semmit,csak tönkreteszi magát vele.Remélem,hogy hamarosan sikerül neki talpra álnnia.
*állnia
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: