|
- törölt felhasználó -
|
|
|
|
|
Kedves Mixer-ek úgy gondolom eljött az idő,hogy én is kifejtsem a véleményemet a lányokról.2011-ben úgy döntöttem az egyik barátnőmmel,hogy végig foguk nézni a Brit X-Factort természetesen online és így kezdődött ez az egész sajnos a válogatásra nem igazán figyeltem oda,de akkor ismertem meg őket amikor a mentorok egy csapatba rakták őket akkor azt gondoltam ebből sem lesz semmi,de amikor a mentorok házába elénekelték a Big Girls Don't Cry című dalt rá jöttem miért is jutatták őket tovább,mert tehetségesek.Ahogy akkor láttam Jessie J még el is érzékenyült,ahogy én is,akkor a kedvenceimmé váltak és nekik szorítottam végig,hogy tovább jussonak az élő show-ba a többi versenyző nem igazán érdekelt és amikor Tulisa kimondta,hogy viszi őket az élő show-ba nagy kő esett le a szívemről és nagyon örültem neki.Az első élő show láttán a lányokat még jobban megszerettem igazi nagy kedvenceimmé váltak.Egyenként a véleményemet minden egyes adásról nem írnám le,de az meg kell említenem,hogy amikor a Beautiful című dalt énekelték Christina Aguilera-tól kicsordult egy-egy könnycsepp a szememből,mert tényleg gyönyörűen énekelték.Amikor eljött a végső összecsapás akkor nem voltam igazán biztos benne,hogy nem ők nyerik meg,de bíztam a Britekben.Amikor a műsorvezető kimondta,hogy a "2011-es X-Factor győztese" akkor én és a barátnőm olyan erősen fogtuk a kezünket,hogy az már majdnem szét roppant és amikor kimondta a Little Mix nevét,először el sem tudtam hinni,de aztán szép lassan beugrott,hogy tényleg ők nyerték meg.Most a DNA albumukról szeretnék írni pár sort.Nagyszerű album lett,amikor végig hallgattam olyan érzés fogott el amikor a mentorok házában énekeltek nagyszerű album lett.Turn Your Face dalukban lehet a hallani milyen hanggal is rendelkeznek.Mindegyik dalt egytől-egyig imádok,én a Madhouse-hoz és az Always Be Togehter címá dalukhoz is eltudnék képzelni egy-egy klipet,de ha már a klipeknél tartunk szerintem mind a három klip tökéletes lett a Wings a DNA és a nemrégiben megjelent Change Your Life is.Most pedig leírnám a lányokról a véleményemet.Szerintem egy Mixer-től buta kérdés megkérdezni,hogy ki a kedvence,de mindig kell,hogy legyen akit ki emel hát én akit kiemelnéka lányok közül az Perrie lenne,soha nem mondtam le rib*ncnak csak,mert összejött Zayn-vel én igazából nagyon örültem neki az első pillanattól fogva.Perrie-t nagyon tisztelem amiért ennyire erős a buta 1D rajongók utálkozók leveleiktől és megjegyzéseiktől.Imádom Perrie-t nagyon vicces és egyben hülye is,de jó értelemben,nagyon aranyos,gyönyörű és csodálatos egy lány.Ő nem tett semmi olyant amiért kiérdemelné azt,hogy k*rvának vagy rib*ncnak szólítsát,sőt olyan tesz amiből néha az embereknek kéne tanulni és nem kéne máris eltitulálni mindenféle rib*ncnak.Számomra ő egy igazi példakép ahogy Jesy is aki szintén sok sértő megjegyzéseket kap csak,mert nem csontvékony én így szeretem őt a legjobban,Leigh-Anne-t is imádom aranyos,kedves,gyönyörű és csodálatos hangval rendelkezik.Jade a kis Jadey imádom azt amikor elkezd beszélni azzal a cuki hangjával minden egyes hajszínét imádtam és imádni is fogom.Számomra a Little Mix nem egy banda a sok közül hanem a banda.Mindig is szerettem őket és mindig is fogom.