Little Mix
2014. augusztus 13. 18:08
|
|
Midnight Memories |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.14. Hozzászólás: 973 Csatolások: 224 Azonosító: 213467 offline
|
Na szóval. Én a lányokat (szégyen nem szégyen) Zayn által ismertem meg. Először ugye csak Perrie-t. És hát, nem volt akkoriban a szívem csücske, mert hát Zaynnel van, és na.
Majd nem sokkal később láttam a tévében a Wings-t. Egyből megtetszett. Először Leigh-Anne volt szimptaikus. Majd tavaly nyáron jobban megismerkedtem velük. Jade lett a kedvencem. Perrie-t még akkorse csíptem annyira. Hmm... Szóval tavaly nyáron mixer lettem.
Mindig kerestem róluk az új képeket, imádtam (imádom) nézni az Instagramos videóikat. Majd tavaly november-december környékén nagyon megszerettem Perrie-t. EGEN. Akkor jött ki a Salute album. Hát engem ott mind a négy lány - főleg Perrie - nagyon elvarázsolt. Azóta is Perrie a kedvencem. Mind a négy lány hangját imádom, Leigh hangja rengeteget fejlődött a DNA óta. Jesy hangszíne nagyon különleges számomra. Jade pedig irtó aranyos, de tud néha "dög" is lenni a dalokban, klipekben, etc. És végül Perrie. A DNA albumban engem kikészít. Csodálatos. Nagyon sajnálom ezt a torokműtétet... De így is csodálatos a hangja, szerintem még mindig a legjobb. Rengeteg kedvenc dalom van tőlük igazából, de a DNA-ről talán a Turn Your Face és a Change Your Life, a Salute-ról pedig a Towers és a Good Enough. A feldolgozások közül pedig a Never Leave You. Egy szó mint száz, imádom a lányokat, és alig várom az új albumot
1 felhasználónak tetszik:
JadeB
2014. augusztus 13. 18:09
|
|
Midnight Memories |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.14. Hozzászólás: 973 Csatolások: 224 Azonosító: 213467 offline
|
JadeB
2014. augusztus 13. 18:43
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
Én sem szeretnék kimaradni, ezért én is írnék pár sort a lányaimról.
Ha van olyan aki nem az 1D által ismerte meg őket, akkor az biztos, hogy ÉN lennék:D Tavaly februárban hallgattam/néztem meg elsőként a Wings-t, és első hallásra/látásra beléjük szerettem, annyira kedvesek, aranyosak, szimpatikusak abban a klipben (na jó, ez hülyén hangzott, mert mindbe azok) de akkor biztos egymás után vagy 10x megnéztem, majd pedig késztetést éreztem arra, hogy rájuk keressek és jobban megismerjem őket. Na, és nekem akkor vált világossá, hogy Perrie és Zayn járnak
Elsőre Jade volt nekem a legszimpatikusabb, és nálam ez így másfél év után sem változott, továbbra is őt érzem a legközelebb magamhoz a lányok közül stílusban, viselkedésben, egyszóval mindenbe. De mivel nemcsak egy divatfan lennék, ezért egyértelmű, hogy az összes csajt imádom. A hangjukat, a sok normálatlanságukat, perverzségüket, stílusukat. Jade mellett Jesy stílusa az amit különösen imádok, engem ilyen Jade&Jesy keveréknek kell elképzelni.
Énektudásilag szerintem Perrie van legelőrébb, 'Turn Your Face'-be Xtinához hasonlítom mindig. (És most ha ezt valami utáló elolvassa fogni fogja a fejét, hogy hogyan mertem hozzá hasonlítani, de az valószínűleg még egy számukat sem hallgatta végig, főleg nem a 'Turn Your Face'-t.) Jade és Jesy hangszíne tetszik a legjobban, Leigh pedig remélem a következő albumon több rap részt fog kapni. Ja és igen, ÚJ LM SZÁMOKAT AKAROOOK!!
Ha van olyan aki nem az 1D által ismerte meg őket, akkor az biztos, hogy ÉN lennék:D Tavaly februárban hallgattam/néztem meg elsőként a Wings-t, és első hallásra/látásra beléjük szerettem, annyira kedvesek, aranyosak, szimpatikusak abban a klipben (na jó, ez hülyén hangzott, mert mindbe azok) de akkor biztos egymás után vagy 10x megnéztem, majd pedig késztetést éreztem arra, hogy rájuk keressek és jobban megismerjem őket. Na, és nekem akkor vált világossá, hogy Perrie és Zayn járnak
2014. augusztus 13. 18:47
|
|
Midnight Memories |
|
Idézet (JadeB @ 2014.08.13. 18:43)
Én sem szeretnék kimaradni, ezért én is írnék pár sort a lányaimról.
Elsőre Jade volt nekem a legszimpatikusabb, és nálam ez így másfél év után sem változott, továbbra is őt érzem a legközelebb magamhoz a lányok közül stílusban, viselkedésben, egyszóval mindenbe. De mivel nemcsak egy divatfan lennék, ezért egyértelmű, hogy az összes csajt imádom. A hangjukat, a sok normálatlanságukat, perverzségüket, stílusukat. Jade mellett Jesy stílusa az amit különösen imádok, engem ilyen Jade&Jesy keveréknek kell elképzelni.
Énektudásilag szerintem Perrie van legelőrébb, 'Turn Your Face'-be Xtinához hasonlítom mindig. (És most ha ezt valami utáló elolvassa fogni fogja a fejét, hogy hogyan mertem hozzá hasonlítani, de az valószínűleg még egy számukat sem hallgatta végig, főleg nem a 'Turn Your Face'-t.) Jade és Jesy hangszíne tetszik a legjobban, Leigh pedig remélem a következő albumon több rap részt fog kapni. Ja és igen, ÚJ LM SZÁMOKAT AKAROOOK!!
hazudol
oh de gyönyörű
JadeB
2014. augusztus 13. 19:07
|
|
itsChanelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 158 Csatolások: 4 Azonosító: 207195 offline
|
Ha már mindenki, akkor én is írok egy picit a lányokról és a "megismerkedésünkről".
Talán két éve voltam abban a korszakomban, amikor kimondhatatlanul szerettem a One Directiont és mindent, ami velük volt kapcsolatos. Így utólag visszagondolva elég gyerekes lehettem, hogy folyton Harry göndör hajáról meg Zayn szemeiről beszéltem, de na, nem tehetek róla
Igazából fogalmam sincs, hogy találtam a lányokra, de annyit tudok, hogy rongyosra hallgattam a Wingset, és ezután nem volt megállás: a győztes daluk, a Cannonball, az összes fellépésük. Komolyan, szerelmes lettem a vidámságukba, a pozitív kiállásukba és jó volt látni, hogy Ők is emberből vannak, közvetlenek és kedvesek. Büszke vagyok arra, hogy a kezdetektől követem a karrierjüket és rájuk is, amiért ennyi mindent elértek. Vicces, hogy a 1D által ismertem és kedveltem meg őket, a végén mégis oda jutottam, hogy sokkal, de sokkal jobban szeretem a lányokat külön-külön, mind a One Direction összes tagját együtt. Számomra Jade a favorit, aki annyira édes és aranyos, mellette gyönyörű és egy igazi kis földre szállt angyal. Mégis Perrie és Jesy hangját szeretem a legjobban,van valami különleges bennük. Perrie-t néha Christina Aguilerához hasonlítom, annyira hihetetlen hangokat énekel, Jesy beatboxa és rappelése viszont teljesen egyedi. Természetesen ők is gyönyörűek, én sosem értettem azokat, akik pl. Perrie-re azt mondták, olyan mint egy boszorkány, vagy Jesy-t lekövérezték. What?!
Leigh nekem mindig is olyan tyúkanyó féle volt, aki összetartotta a csapatot, olyan, aki táncol, énekel és tökéletes mindenben, amihez nekikezd. Hihetetlenek, komolyan, a kezemet odaadnám azért, hogy fele annyira legyek tehetséges mint ezek a lányok
A Salute album csodás lett, ahogy a DNA is. A lassú, balladák, a gyors, rockosabb dalok, tökéletesek
Szó, mi szó, örülök, hogy rátaláltam annak idején ezekre az angyalokra, mert tényleg sokmindent megtanítottak nekem és mindig mosolyra tudnak fakasztani és örülök, hogy ennyire szeretnek minket, Mixereket és ez a szeretet kölcsönös
Talán két éve voltam abban a korszakomban, amikor kimondhatatlanul szerettem a One Directiont és mindent, ami velük volt kapcsolatos. Így utólag visszagondolva elég gyerekes lehettem, hogy folyton Harry göndör hajáról meg Zayn szemeiről beszéltem, de na, nem tehetek róla
A Salute album csodás lett, ahogy a DNA is. A lassú, balladák, a gyors, rockosabb dalok, tökéletesek
Szó, mi szó, örülök, hogy rátaláltam annak idején ezekre az angyalokra, mert tényleg sokmindent megtanítottak nekem és mindig mosolyra tudnak fakasztani és örülök, hogy ennyire szeretnek minket, Mixereket és ez a szeretet kölcsönös
2014. augusztus 13. 21:35
|
|
Midnight Memories |
|
De szeretem

JadeB
2014. augusztus 13. 22:09
LET ME TAKE A SELFIE
És egy hercegnő!

És egy hercegnő!

2014. augusztus 14. 11:34
|
|
Midnight Memories |
|
JadeB
2014. augusztus 14. 11:39
|
|
Midnight Memories |
|
baba
2014. augusztus 14. 11:41
|
|
Midnight Memories |
|
De szerettem ezt a haját
JadeB
2014. augusztus 14. 11:42
|
|
Midnight Memories |
|
cukijaim
2014. augusztus 14. 11:43
|
|
Midnight Memories |
|
2014. augusztus 14. 11:46
Egy nap
2014. augusztus 14. 11:46
|
|
Midnight Memories |
|
JadeB
2014. augusztus 14. 11:52
|
|
Midnight Memories |
|
Oh de szép volt már itt is

JadeB
2014. augusztus 14. 12:00
|
|
Midnight Memories |
|
leigh-anne
de szép
JadeB
2014. augusztus 14. 12:20
|
|
Midnight Memories |
|
szemei

JadeB
2014. augusztus 14. 16:52
Hey, How Ya Doin'?...♥

Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.