Kendra Wilkinson megvédte az elhízott Jessica Simpsont
2012. július 12. 13:57
|
|
Cooki.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 176112 offline
|
Kendrának adok igazat! Az a feladata egy anyukának hogy gondoskodjon a gyermekéről SAJÁT MAGA nem valami dadus..
Egyébként is szerintem könnyen le fog tudni fogyni, hiszen ha bele gondolunk simán lehet saját edzője, könnyen le fog menni az a 23 kiló!!
Egyébként is szerintem könnyen le fog tudni fogyni, hiszen ha bele gondolunk simán lehet saját edzője, könnyen le fog menni az a 23 kiló!!
2012. július 12. 14:12
Totálisan egyetértek Kendrával! Végre egy olyan nő, aki sztár, és mindezt kimeri mondani!
Igen, ilyenkor a kisbaba, és Jessica egészsége a legfontosabb..ha hülye fogyókúrába kezd, a teje akár el is apadhat. Igazán kedves dolog volt tőle, hogy megvédte. Nagyot nőtt a szememben.
2012. július 12. 14:13
|
|
DaGu10új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 179329 offline
|
Én is Kendrával értek egyet,meg ne is azt csinálja mint a többi sztár anyuka,hogy majd lesz vmi a gyerekkel,csak nehogy pár évre vissza kelljen vonulni,mert szült egy gyereket.
2012. július 12. 14:28
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
Egyet értek Kendrával.!
2012. július 12. 14:36
|
|
FeillaKoЯniac. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 1942 Csatolások: 0 Azonosító: 176625 offline
|
Kendrának teljesen igaza van. Jessica csak foglalkozzon a babával. Persze nem azt mondom,h ne sportoljon mert azért az ő egészsége is fontos, de szerintem a baba több figyelmet érdemel. : )
2012. július 12. 14:45
Én is egyetértek Kendrával vannak akik nagyon figyelnek az alakjukra kiváncsi vagyok ők milyen körülmények közt tudtak a gyereküknek anyatejes táplálást adni..
2012. július 12. 15:50
|
|
Cinzina*Crystal Light* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.15. Hozzászólás: 1441 Csatolások: 4663 Azonosító: 37030 offline
|
Szeretem látni amikor az amerikai szépségek ilyen-olyan okok miatt elhíznak, mert így nekem is könnyebb elhinnem hogy ők is emberek, nekik is vannak súlyproblémáik
Jess egykettőre visszaszerzi majd csinos alakját, de gondolom szoptatja a gyermekét (akkora cicijei lettek, hogy csoda, ha nem ezt tenné), addig pedig ha jól tudom, nem ajánlott fogyókúrázni...
2012. július 12. 16:21
|
|
Selena_Katy_Demivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.21. Hozzászólás: 350 Csatolások: 6 Azonosító: 149724 offline
|
igaza van:) Nagyok kedves volt , hogy kiállt mellete
2012. július 12. 17:01
Ez nagyon aranyos volt tőle.
Énis Jessicáék mellé állnék.
2012. július 12. 17:17
Egyetértek Kendrával, és ez igazán kedves gesztus volt tőle.
Jessica legalább nem a súlyával van elfoglalva, nem mint pl Victoria Beckam, aki megcsászároztatta magát, aztán le is szivatta a zsírt, mert neki az alakja fontosabb -.-"
Meg pénzt ajánlani azért, hogy lefogyjon? Ki volt az a pihent agyú, aki ezt kitalálta?
Jessica legalább nem a súlyával van elfoglalva, nem mint pl Victoria Beckam, aki megcsászároztatta magát, aztán le is szivatta a zsírt, mert neki az alakja fontosabb -.-"
Meg pénzt ajánlani azért, hogy lefogyjon? Ki volt az a pihent agyú, aki ezt kitalálta?
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: