Starity

Filmfeldogozások - az új retrómánia

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. július 12. 09:51 #21
- törölt felhasználó -    
Andro, igazad van smileeee.gif
2012. július 12. 10:07 #22
- törölt felhasználó -    
Igazad van Andro smileeee.gif
2012. július 12. 10:45 #23
- törölt felhasználó -    
hörike: Néha igen, néha nem. Adaptáció terén vannak nagyon jók is, pl. a Gyűrűk Ura filmek, amik tényleg jók. De remake terén én még csak rosszakkal találkoztam, amik meg sem közelítették az eredeti filmek színvonalát.
2012. július 12. 10:52 #24
- törölt felhasználó -    
Hülyeségnek gondolom.
2012. július 12. 10:57 #25
N.k
N.k
[tau'ri]

StátuszWitcher ♥️
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3344
Csatolások: 111
Azonosító: 74720
Én nem feltétlen nézem,hogy remake vagy eredeti-e.Ha tetszik akkor tőllem lehet a Pityi Palkó és a macsek is. tongue.gif
Tány ,hogy az új és eredeti általábana tapasztalatok alapján jobbak,de van pár remake is ami megüti a mércét.
Nekem az a lényeg,hogy megfogjon benne valami.vagy a látvány,vagy a karakter,vagy a színész vagy a történet.Tudom,hogy mindezt egyszerre nehéz megvalósítani,így nem várom el a tökéletes filmet.Különben is a filmnek (legyen remake vagy eredeti) aza lényege ,hogy szórakoztasson és kikapcsolódj közben.Nállam legalább is ez a lényeg,ebben a mai őrült és szaladós világban,nem soknak van türelme és idege egy olyan filmhez ami túlságosan elgondolkodtató.Szerintem itt a lényeg.Evvel nem azt akarom mondani,hogy mindenki ilyen és egyetért velem,de nagy átlagban-részben talán igazam van.
Lehet kritizálni és támadni nyugodtan tongue.gif
2012. július 12. 12:51 #26
SzanduSs98
SzanduSs98

StátuszHa egy nap a sebesség öl meg engem, ne sírjatok, mert én mosolygok.-Paul Walker
Hozzászólás: 4223
Csatolások: 184
Azonosító: 166705
Hülyeségnek gondolom...
2012. július 12. 14:26 #27
Hannuusshh
Hannuusshh
Patley

StátuszMockingjay
Hozzászólás: 1670
Csatolások: 193
Azonosító: 150324
Andro teljesen egyetértek veled!
2012. július 12. 16:06 #28
TbRéku
TbRéku
új tag

StátuszTell the devil I said "Hey" when you get back to where you're from
Hozzászólás: 2106
Csatolások: 62
Azonosító: 157537
Legtöbbször az eredeti a jobb de én ismerek olyat is, ahol a remake sokkal híresebb és jobb is.
2012. július 12. 17:38 #29
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Hozzászólás: 6855
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
Idézet
ám a producerek úgy látják, hogy a filmek újragondolásának már akkora trendje van, hogy nem is érdemes eredetivel előállni.

Ez a baj! Én a feldolgozásokat személy szerint nem szeretem, inkább valami egyedit kellene alkotniuk amiktől híresek lesznek, ne más ötletéből ami már mindenki háta közepén jön ki!
2012. július 12. 17:41 #30
Kiim
Kiim

StátuszThe toxicity of our city..
Hozzászólás: 1079
Csatolások: 0
Azonosító: 135455
Sosem voltam a híve a remake-nek, alapból nem is értem hogy például egy remekműhöz miért kell hozzányúlni, és teljesen elrontani. Ugyan ez volt a Rémálom az elm utcában-nál is, az új verzió egyenlő egy rakat shit-el. Mindennek meg volt/van az ideje és épp ezért nem kellene mindent csak úgy hipp-hopp elővenni és újra filmvászonra tenni.
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. július 12. 19:01 #31
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (Évike12 @ 2012.07.12. 17:38)
Ez a baj! Én a feldolgozásokat személy szerint nem szeretem, inkább valami egyedit kellene alkotniuk amiktől híresek lesznek, ne más ötletéből ami már mindenki háta közepén jön ki! 

Egyedire van igény, kiskörben, nagy körben pedig nem próbálják meg. A filmek vetítése élet-harc Amerikában és szerintem nem is mernek semmilyen újba belevágni már csak azért sem mert ha egy másik filmstúdió többet kaszál náluk egy feldolgozással, nekik pedig 'alig jön be valami' az náluk egyelő a halállal. 110.gif
2012. július 12. 19:32 #32
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12632
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (ophely88 @ 2012.07.12. 19:01)
Egyedire van igény, kiskörben, nagy körben pedig nem próbálják meg. A filmek vetítése élet-harc Amerikában és szerintem nem is mernek semmilyen újba belevágni már csak azért sem mert ha egy másik filmstúdió többet kaszál náluk egy feldolgozással, nekik pedig 'alig jön be valami' az náluk egyelő a halállal.  110.gif

Ez a sorozatokra is kivetitve igaz. Belekezdenek jó és ötletes merész sorozatokba amik mernek mások lenni, mint az átlag és a tucat sorozatok, de mivel nem akkora a nézettségük hamar lekerülnek a műsorról befejezetlenül. Megy 10 éve 5-6 féle helyszínelők, míg megszüntették új sorozatokat amikben volt bizonyítani akarás. A sorozatoknál is megvannak a tucat popcorn sorozatok, amik hoznak egy szintet, se többet se kevesebbet - és nem is akarnak túlmutatni a korlátain, míg a kisérletező kedvű rendezők és forgatókönyvírók a belüket kidolgozzák, hogy valami mást mutassanak, de 15%-al kevesebb nézettség miatt már kaszára kerül a sorozat, mert a nézők elfelejtenek gondolkozni, figyelni és csak azt értik meg ami szájbarágós és lenyomják a torkukon, hogy megértsék az egyszerű történeteket. Az a menő amit lehet nézni főzés, vasalás és vacsora közben, de amihez le kell ülni és figyelni, az már nem érdekel senkit sem.
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. július 12. 20:04 #33
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (_ToTo_ @ 2012.07.12. 19:32)
Ez a sorozatokra is kivetitve igaz. Belekezdenek jó és ötletes merész sorozatokba amik mernek mások lenni, mint az átlag és a tucat sorozatok, de mivel nem akkora a nézettségük hamar lekerülnek a műsorról befejezetlenül. Megy 10 éve 5-6 féle helyszínelők, míg megszüntették új sorozatokat amikben volt bizonyítani akarás. A sorozatoknál is megvannak a tucat popcorn sorozatok, amik hoznak egy szintet, se többet se kevesebbet - és nem is akarnak túlmutatni a korlátain, míg a kisérletező kedvű rendezők és forgatókönyvírók a belüket kidolgozzák, hogy valami mást mutassanak, de 15%-al kevesebb nézettség miatt már kaszára kerül a sorozat, mert a nézők elfelejtenek gondolkozni, figyelni és csak azt értik meg ami szájbarágós és lenyomják a torkukon, hogy megértsék az egyszerű történeteket. Az a menő amit lehet nézni főzés, vasalás és vacsora közben, de amihez le kell ülni és figyelni, az már nem érdekel senkit sem.

Az biztos. Ebben is igazad van, a sorozatok is hasonló bajban vannak. A sorozatipar annyiban másabb, hogy ott még próbálkoznak, annak ellenére is, hogy tudják nem fog könnyen és zökkenőmentesen menni a dolog. Filmeknél nem mernek próbálkozni, sorozatoknál még igen de hiába teszik, ha mindig csak az a jó amit letesznek az ember orra elé és gondolkodni sem kell rajta. Nem is értem hogy mi értelme van azoknak a sorozatoknak amik szájbarágósak és minden epizód végén happy end van. pardon.gif Nem tudom felfogni hogy a többségnek miért jönnek be ezek az unalmas, egyszerű sztorik ... pardon.gif
2012. július 13. 10:55 #34
daroczin
daroczin
visszatérő vendég
Hozzászólás: 259
Azonosító: 168880
Technika ide vagy oda mindig is az eredeti lesz a jobb.
2012. július 13. 12:13 #35
bubblegum..
bubblegum..
hivatásos boszorkány

Státuszsometimes you have to fake it to make it
Hozzászólás: 2173
Csatolások: 14
Azonosító: 175571
hát van amiből az új biztos jobb de a legtöbből az eredeti .. smileeee.gif
2012. július 13. 21:15 #36
- törölt felhasználó -    
EGYET ÉRTEK : ophely88
2012. augusztus 19. 22:27 #37
- törölt felhasználó -    
Én szerintem nem azért csinálják mert nincs ötlett hannem mert ezeket a filmeket egyszer már megszerették és ezért vágnak bele mégegyszer hogy ugyanolyan nagy sikert hozzon mint akkor. Aztán vagy sikerült vagy nem! Pl. szerintem a pókember százszór jobb de ez már az én személyes véleményem.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!