Liam Payne eljegyezte volna barátnőjét?
2012. július 11. 14:41
Ki sem írt ilyet...
Imádom őket együtt, de ráérnek még bőven.
2012. július 11. 14:43
|
|
Bella20 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 622 Csatolások: 0 Azonosító: 126280 offline
|
kisebb szívrohamom volt,ahogy elolvastam a címet..
nem,tudom még picit nem korai Liam részéről?!
az úgy,oké ha össze költöztek. oké,ő dolguk..
de,jaj..most picit elszomorodtam.
nem,tudom még picit nem korai Liam részéről?!
az úgy,oké ha össze költöztek. oké,ő dolguk..
de,jaj..most picit elszomorodtam.
2012. július 11. 14:46
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Ha igaz miért ne házasodhatnának össze?mi úgyse tudjuk befolyásolni őket
2012. július 11. 14:50
Szerintem ez elég korai lenne az ilyeneknek álltalában válás szokott a vége lenni x"d
2012. július 11. 14:53
|
|
panna11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 146787 offline
|
szánalmas h minden az 1d-ről szól ez már nem is starity.hu hanem onedirection.hu semmi bajom velük és senkivel de most ilyeneket írni -.-
1 felhasználónak tetszik:
Enaa
2012. július 11. 15:03
|
nagyleona98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 426 Csatolások: 17 Azonosító: 173989 offline
|
Húúúúúúúhaa
xDD
2012. július 11. 15:10
Az összeköltözés oké , de a házassághoz még szerintem nem elég érettek... amúgy ha engem kérdeztek , szerintem ez is egy hülye félreértés , mint minden más.
2012. július 11. 15:11
|
|
CsiCsen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 877 Csatolások: 1 Azonosító: 132090 offline
|
Folyamatosan olyan hírek jönnek, hogy "XY félreérthető üzenetet posztolt, stb.".Nem unják még?Majd ha konkrétan kiírja, hogy eljegyezte akkor legyen róla cikk, így semmi értelme sincsen.És akkor még a rajongók vannak felháborodva, ha szidják őket.Könyörgöm, mit csináljanak, ha nap mint nap hozzák az ilyen "értelmes" híreket és minden apróbb dolgukról cikket írnak, csak mert nincs jobb dolguk?Kicsit idegesítő már...
2012. július 11. 15:17
Félreérthető üzenetre hivatkoznak?
Ennél nagyobb hülyeséget nem hallottam. Elvégre bármire mondhatott igen, akár az összeköltözésre is. Nem kell mindenből eljegyzési ügyet csinálni. Attól függetlenül, hogy szerintem nem igaz, szépek együtt, én örülnék nekik.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.