Demi Lovato kiakadt az X Factor meghallgatásán
2012. július 11. 16:56
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Szerintem Deminek teljes mértékben igaza van!
2012. július 11. 16:58
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Nem szép dolog gyerekek előtt ilyet énekelni de nem lett ez kicsit túlreagálva, kérdezem én. A tévében és a gettóban ennél sokkal durvább szövegekkel találkozhatnak, hallhatnak a South Parkban. A rap pedig egy olyan műfaj hogy szívből jön, nyílt és őszinte, megbotránkoztató néha.
Egyébként mikor először olvastam a hír címét, úgy láttam hogy Britney kiakadt. Azt hittem hogy a tegnap előtti ismételten elhagyom a termet akciójáról volt szó, amikor egy nőnek öltözött férfi adta volna elő a Crazy c. számát. Ott megint Britney ment ki először, utána meg Demi. Ennyit erről.
Egyébként mikor először olvastam a hír címét, úgy láttam hogy Britney kiakadt. Azt hittem hogy a tegnap előtti ismételten elhagyom a termet akciójáról volt szó, amikor egy nőnek öltözött férfi adta volna elő a Crazy c. számát. Ott megint Britney ment ki először, utána meg Demi. Ennyit erről.
2012. július 11. 16:59
|
|
Stephanniie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 736 Csatolások: 324 Azonosító: 172634 offline
|
teljesen igaza van Deminek !!
2012. július 11. 17:01
Istenem mennyit hisztiznek ők ketten!! Mind két kisgyerek.
2012. július 11. 17:04
|
|
Nataa 12Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒł Mrs.Ackles łƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.28. Hozzászólás: 1050 Csatolások: 0 Azonosító: 159529 offline
|
Az igaz,hogy Demi is drogozott,de most komolyan,szerintetek miért akadt ki?? Mert tisztában volt azzal,hogy ez rossz hatással van másokra is,amikor valaki drogról beszél. És lehet,hogy visszaemlékezett azokra a dolgokra is,amikre nem szeretett volna.Nem kell támadni,mert ő is kábítószerezett. Ő legalább felvállalta a világ előtt! És az is biztos,hogy tényleg rossz hatással van a gyerekekre,amikor ilyenekről énekelnek!
2012. július 11. 17:05
Idézet (Black Hearth2 @ 2012.07.11. 17:01)
Istenem mennyit hisztiznek ők ketten!! Mind két kisgyerek. 
Ezért kapják a fizut. A producerek félnek, hogy ha nincs elég dráma, nem fogják nézni a műsort.
2012. július 11. 17:06
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Ez is csak fel lett fújva,mint minden az idei X-factorban.Demi megha nem bírja az ilyeneket akkor miért vállalta el?Ha valaki zsűrizik egy tehetségkutatóban,akkor mindenre fel kell készülnie,többek közte egy ilyen helyzetre is.
2012. július 11. 17:06
|
|
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline
|
Kezd elegem lenni Demiből. Mióta volt ez a rehabos eset, mindenkinek beszól. Szerintem igenis tiszteletreméltó, hogy újra tiszta életet él és boldog, de nem kell szenté avatni. Finoman is megmondhatta volna, hogy ez nem ide való dalszöveg és inkább menjenek el, de neem, neki rögtön ki kell akadni, és elküldeni őket, miközben dühösen magyaráz. Több mint egy éve volt ez az egész rehab, meddig kell még nyalni a s*ggét? Más hírességeket bezzeg egytől egyig megaláznak, ha ilyen dologban volt része. Nem szép dolog drogokról rappelni, de a legtöbben nem is hallották ezeket a sorokat...
1 felhasználónak tetszik:
Ketherina
2012. július 11. 17:09
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Chocolate Sunset @ 2012.07.11. 17:05)
Ezért kapják a fizut. A producerek félnek, hogy ha nincs elég dráma, nem fogják nézni a műsort. 
Most a változatosság kedvéért csinálhatnának valami mást. A kiakadás és elhagyom a termet már snassz. Ecc-pecc kimehetsz-szel eldönthetnék hogy ki fog a műsor közepén telefonálni vagy mikor sírja el magát mint az X-Factoros salátás zsűrink.
2012. július 11. 17:14
|
|
Ketherina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.27. Hozzászólás: 501 Csatolások: 13 Azonosító: 162756 offline
|
Egy kicsit nekem is kezd elegem lenni belőle, oké, megvolt egy év, hogy arról írjanak, hogy drogozik, egy év, minden cikk a rehabos Demiről szólt. Oké, rendben, 2011 decemberén mindenki a felépülésén rágcsálódott, és most meg a hülyeségeiről írnak. Nagyon az agyamra ment. Tiszteltem eddig, de már nagyon nagyra lett. Oké, hogy mindig róla olvasni, de még tesz mindenre egy lapáttal, nehogy egy napra is elfelejtsék. Én tényleg tehetségesnek tartom, de túl sok ez belőle.
Meg ha nem piáról meg drogokról kell rappelni, akkor miről?
Meg ha nem piáról meg drogokról kell rappelni, akkor miről?
lady_girl
2012. július 11. 17:14
|
lady_girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 152573 offline
|
Már Amerikában is megy a hiszti-faktor nemcsak itt?Keresztes 2.0.Tényleg vajon ő idén mit vog csinálni?Az elsőben már bőgött (már a válogatón),a másodikban röhögőgörcsöt kapott (amirő még a vak is látta,hogy csak eröltette).
2012. július 11. 17:19
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Idézet (lady_girl @ 2012.07.11. 17:14)
másodikban röhögőgörcsöt kapott (amirő még a vak is látta,hogy csak eröltette).
a "sírás" címszó alatt levágott hisztijei sem hitelesebbek
lady_girl
2012. július 11. 17:27
Idézet (Chocolate Sunset @ 2012.07.11. 17:05)
Én személy szerint pont nem a dráma/hiszti/nyavajgások meg stb. miatt szeretnék nézni egy tehetségkutatót, hanem a tehetségek miatt. De végül is csinálják, égessék magukat a pénz miatt.
ophely88
2012. július 11. 17:28
|
lady_girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 152573 offline
|
Idézet (selena_taylor_fan @ 2012.07.11. 17:19)
a "sírás" címszó alatt levágott hisztijei sem hitelesebbek
a sírás az volt,amit Malek csinált,Keresztes csinált az csak (eröltetett mű)hiszti volt
2012. július 11. 17:40
Mondjuk azt sem gondolom, hogy nincs legalább valami irányított casting ezeken a meghallgatásokon. A műsor szempontjából fontos, hogy minden helyszínen történjen valami, és érdekes legyen az adás, szóval én el tudom képzelni, hogy a producerek "beépítenek" embereket, akik miatt lehet kivonulni meg kiakadni.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.