Demi Lovato kiakadt az X Factor meghallgatásán
2012. július 11. 15:39
Jól tette, mert igaza van. Nincs szükség arra, hogy még több gyerek kezdjen el drogozni
2012. július 11. 15:41
Én személy szerint egyetértek Demivel, bár nikiminázs daloszövegeiben sokkal durvább dolgok vannak, ennyi erővel azokat is be lehetne tilatni. (be is kéne) O.o
2012. július 11. 15:55
Demi és az álszent távol áll egymástól aranyom. Tudjuk, h nem egy szent, ezt Ő soha nem is mondta. Viszont segített embereknek. Több millió embernek. Azzal, hogy beszélt a problémáiról felnyitotta 'pár' ember szemét. Ő is kiskorú volt mikor drogozott és ivott. Épp ettől akarja 'védeni' a többieket. Az Ő példáján mutatja be, h mennyire '''jó''' is ezt csinálni. Tönkre tenni magad.
Nem nevezhető álszentnek olyan ember, aki megpróbál segíteni másokon, példát mutatni. Nem szeretné, ha ez több gyerekkel előfordulna. Szvsz, Ő nem tartozik ebbe a kategóriába.
Jól tette, h leküldte őket.
Nem nevezhető álszentnek olyan ember, aki megpróbál segíteni másokon, példát mutatni. Nem szeretné, ha ez több gyerekkel előfordulna. Szvsz, Ő nem tartozik ebbe a kategóriába.
Jól tette, h leküldte őket.
2012. július 11. 16:00
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Chocolate Sunset @ 2012.07.11. 15:36)
TMZ.com. Gondolhatod, hogy nem a kisujjamból szopom, azonfelül pedig azt is gondolhatod, hogy nem fogja a twitterre kirakni azokat a dolgokat, amiket majd a műsorban láthatunk.
A szerződésében nyilván benne van az is, hogy a meghallgatásokon történt dolgokat bizonyos ideig nem teheti közzé, amiket én írok, azok úgy szivárognak ki a forgatásról. Nem engem kell buzerálni azért, mert máshonnan tájékozódom, mint te.
Szerintem jobb ha bele sem kezdesz a szélmalomharcba azokkal akik blikken és fókuszon nevelkednek ... hm, vagy azon sem
Én is lefutottam ezeket a köröket párszor, semmi értelme, aki hülye, haljon meg.
a többieknek ezúton pedig ismét felhívnám a figyelmét az aláírásomban található szövegre - nem véletlenül került oda ...
2012. július 11. 16:02
|
|
Szamóca-97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.06. Hozzászólás: 174 Csatolások: 0 Azonosító: 168694 offline
|
nem vagyok nagy Demi fan, de igaza volt
2012. július 11. 16:10
|
|
franzzz13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.01. Hozzászólás: 268 Csatolások: 1 Azonosító: 139918 offline
|
Egyetértek... Már bocsánat a rajongóktól, de pl. Plazma rappje a válogatáson, ami szinte gy az egyből kisípoltak, az...?
Arra is így kellett volna reagálni szerintem.
2012. július 11. 16:11
biguszkaa
Azért Demi is csöndben maradhatna mert mint tudni illik ő is drogozott.Persze részben érthető de pont ő mondta ezt.
Forrás: http://starity.hu/magazin/29408-demi-lovato-kiakadt-az-x-factor-meghallgatasan/#comment#ixzz20K64AEp7
Üzenem neked: Azért mondja, mert ő már leszokott, és átélte a drog hatásait. Úgyhogy kuss
Azért Demi is csöndben maradhatna mert mint tudni illik ő is drogozott.Persze részben érthető de pont ő mondta ezt.
Forrás: http://starity.hu/magazin/29408-demi-lovato-kiakadt-az-x-factor-meghallgatasan/#comment#ixzz20K64AEp7
Üzenem neked: Azért mondja, mert ő már leszokott, és átélte a drog hatásait. Úgyhogy kuss
2012. július 11. 16:11
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Deminek teljesen igaza van. Egy dallal is rálehet szoktatni a fiatalokat a drogra és az alkoholra.
2012. július 11. 16:27
|
|
csilagosegcalifornia dream.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 2315 Csatolások: 850 Azonosító: 128064 offline
|
igaza van én is kiküldtem volna őket... Hannuusshh egyetértek 100%-ig
:/
2012. július 11. 16:43
|
|
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline
|
Hát, ismerve Demi múltját, érthető, hogy kiküldte őket. Elvégre elég nehezen érintheti őt a dolog, és tisztában van vele, milyen könnyű rászokni a drogokra meg az alkoholra.
2012. július 11. 16:48
|
|
Briguss0205*Blogger* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 1724 Csatolások: 115 Azonosító: 159342 offline
|
Szerintem 100%-ig igaza van!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: