Demi Lovato kiakadt az X Factor meghallgatásán
2012. július 11. 14:58
|
|
noemilucagalúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 179401 offline
|
hát, elég szánalmas hogy az emberek ilyenekről mernek rappelni. pl: Plazma...-.-
2012. július 11. 15:04
Teljesen egyetértek vele. Ezt a műsort kicsik és nagyok is nézik egyaránt , nem értem , ha valaki rappel minek kell feltétlen a sexről , drogról beszélni, lehet az érzéseiről , vágyairól ilyesmiről. Ezt a Plazmát sem értettem meg sosem , nah meg azokat az embereket akik szerették/szeretik.
2012. július 11. 15:10
|
|
Christiina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 504 Csatolások: 110 Azonosító: 175233 offline
|
Teljes mértékben egyetértek Demivel... én nem dicsekednék azzal, hogy fürdősót szívok, mert eléggé kemény drog fajta!
2012. július 11. 15:16
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
kezdem unni ezt az amerikai x factort, pedig el sem kezdődött még. Deminek ez nem tetszik, Britneynek az nem tetszik... nem kell mentorkodni a kis érzékeny lelkükkel. elegem van ebből a két nőből már. ne az ő problémája legyen, majd az erre kitalált emberke kisipolja, elvégre nem élő adás volt ha jól sejtem.
2012. július 11. 15:17
|
|
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline
|
Vicces mennyien írjátok, hogy képmutató... Szerintem nem az, mondom ezt úgy, hogy nem vagyok valami nagy rajongója. Azért csinálta a filmjét meg azt a rengeteg interjút, hogy más tanuljon az ő hibáiból. Pont hogy arra biztatta az embereket (nemcsak a rajongóit), hogy nincs szükségük ilyen szerekre, vagy akár vagdosásra és mindenki gyönyörű a maga módján. Aki pedig mások eltiprását élvezi (főleg úgy, hogy a legtöbbször nem is ismeri az illetőt csak jó szórakozás neki, hogy bánthatja), az pedig beteg és nem ártana megtanulnia szívvel is, és nemcsak szívtelenül élni. Aki nem látja mennyi csúfolás vezet ilyen dolgokhoz, nem érti ezt, valószínűleg nem volt még kiközösítve és ezért nem is tudhatja milyen nagy bátorság és erő kell ahhoz, hogy erről beszéljen. Szóval felőlem nyugodtan rászólhat az ilyen emberekre, hiszen ő is ember, mindenki hibázik.
2012. július 11. 15:22
Chocolate Sunset te olyan cikkekkel tudsz előrukkolni hogy a hajam ketté áll tőle. Nem tudom honnan szeded ezeket a cikkeket, de gratulálok hozzá, és nem jó értelemben. Minden vele történő dolgot nyomon követek, de ilyenről érdekes nem hallottam, pedig aztán Twitteren minden megtalálható.
2012. július 11. 15:26
|
|
PankaaFruit |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 525 Csatolások: 94 Azonosító: 138629 offline
|
Ez szép dolog volt,így ténylegesen is bizonyította,hogy rossz dolognak tartja és,hogy leszokott
2012. július 11. 15:33
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
hát,igy jártak..kellett nekik
nem baj Deminek legalább volt mersze és "beszólt" nekik
2012. július 11. 15:36
Akárhogy is nézzük igaza van , így is túl sokan drogoznak a mai világban..
2012. július 11. 15:36
Idézet (Szandi_Unbroken @ 2012.07.11. 15:22)
Chocolate Sunset te olyan cikkekkel tudsz előrukkolni hogy a hajam ketté áll tőle. Nem tudom honnan szeded ezeket a cikkeket, de gratulálok hozzá, és nem jó értelemben. Minden vele történő dolgot nyomon követek, de ilyenről érdekes nem hallottam, pedig aztán Twitteren minden megtalálható.
TMZ.com. Gondolhatod, hogy nem a kisujjamból szopom, azonfelül pedig azt is gondolhatod, hogy nem fogja a twitterre kirakni azokat a dolgokat, amiket majd a műsorban láthatunk.
2012. július 11. 15:38
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Szerény véleményem szerint igaza van. Hihetetlen hogy mennyi ember drogozik a mai világban, már nem egy halt meg túladagolásban...
Sajnos, ilyen világban élünk.
2012. július 11. 15:39
Az a röhej az egészben, hogy van itt tuti egypár hozzászóló aki, imádta a csillag születikben PlazmaTV-t
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: