Demi Lovato kiakadt az X Factor meghallgatásán
2012. július 11. 14:37
Most itt helyeseltek, de pl. nemrég még mindenki ömlengett, hogy Plazma mekkora nagy arc, amiért kimondja amit gondol.. Nekem ez kicsit ellentmondásos pár ember részéről, de hagyjuk..
Demi jól tette, hogy leküldte őket a színpadról, persze erre pl. a magyar zsűri nem lenne képes
Demi jól tette, hogy leküldte őket a színpadról, persze erre pl. a magyar zsűri nem lenne képes
2012. július 11. 14:44
|
|
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3078 Azonosító: 143593 offline
|
Szerintem Demi egyáltalán nem álszent, miért lenne helye egy drogokról szóló számnak egy olyan műsorban, amit fiatalok is előszeretettel néznek? -.-
2012. július 11. 14:46
Idézet (Corby @ 2012.07.11. 14:36)
Aha, persze.Demi a drogok miatt aggódik, közbe ő beszélt a rajongóinak vagdosássról, ciel, nálad a pont.
Demi nem csak úgy beszélt a rajongóinak a vagdosásról, hanem épphogy felhívta a figyelmüket arra, milyen fontos az, hogy elfogadd magad, akár kövér vagy, akár sovány.. és ezektől a dolgoktól függetlenül gyönyörű vagy
Azok akik álszentnek nevezik.. belegondoltak abba, hogy ez nála kínos, szörnyű emlék amiről igen nehéz beszélni, de ő megtette!! Azért, hogy tisztázza magát, és hogy ezzel másokon is segítsen.. Aha, persze. Tényleg borzalmasan álszent.
(és nem, nem akarom kinyalni a s*ggét is, hogy mekkora nagy szent, mert nem az! tudom jól.. de azért nem kéne elkönyvelni mindenféle rossz embernek, aki csak feltűnést akar kelteni azzal, hogy zsűriként nem tűr el egy ilyan produkciót ami a TV-be is bekerül és több száz kisgyerek nézi nap mint nap.. )
1 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy
2012. július 11. 14:53
|
|
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline
|
Igen, Demi régen drogozott és most kiakadt a dal szövegén, méghozzá jogosan. Ez a két b*rom elkezd rappelni a drogról kiskorúak előtt, és bele sem gondolnak hogy mire inspirálják őket. Demi pedig kiskorúként drogozott épen ezért hordta le őket, mert elakarja kerülni hogy más is elkövesse ugyanazt a hibát amit ő.
2012. július 11. 14:54
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
Nem mondom, hogy Demi egy angyal, de azzal egyet értek, hogy nem kéne gyerekek előtt ilyeneket énekelni.
2012. július 11. 14:54
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
igazán nem gonoszkodni akarok,de miért van az,hogyha demi kerül címlapra,akkor annak szinte mindig köze van a múltjához? 
demi nem szent,nem kéne úgy nézni rá,mint magára a megtestesült csodára,hogy leállt ezekkel a dolgokkal és már tiszta.szerintem ő nem rossz ember,de ennyire nem kéne isteníteni.
demi nem szent,nem kéne úgy nézni rá,mint magára a megtestesült csodára,hogy leállt ezekkel a dolgokkal és már tiszta.szerintem ő nem rossz ember,de ennyire nem kéne isteníteni.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. július 11. 14:55
Én teljes mértékben megértem Demi-t.Amúgy meg azért nyilatkozott a problámáiról,mert megszerette volna mutatni,hogy van más út is,nem kell magunkban kárt tenni és elkell fogadni magunkat olyannak,amilyenek vagyunk.Persze,mindenkinek megvan a véleménye,amit joga van leírni,de nem kéne támadni ezért.
2012. július 11. 14:57
|
|
judie94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.30. Hozzászólás: 249 Csatolások: 9 Azonosító: 174532 offline
|
nem biztos h azért akadt ki amúgy mert gyerekek is voltak ott,hanem azért mert azt hitte h neki szól a dal,mert drogozott...amúgy meg mit rinyál..."A közönség nagyobb része nem is hallotta az ominózus sort"
lehet ha nem szólal meg,rajta kívül nem is tűnik fel csak 10-20 embernek...erről ennyit...
lehet ha nem szólal meg,rajta kívül nem is tűnik fel csak 10-20 embernek...erről ennyit...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.