Demi Lovato nem szeretné, ha a gyerekek olyan dolgokról hallanának az X Factorban, amiről nem kéne, ezért ledorongolt egy rapcsapatot, akik dalukban droghasználatot emlegettek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi Lovato kiakadt az X Factor meghallgatásán
2012. július 11. 14:14
2012. július 11. 14:15
|
|
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline
|
Úgyvan mondd meg a tutit Demi *-*xD
2012. július 11. 14:16
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Igaza van Deminek!!! ez azért tényleg túlzás,hogy egy ilyen helyen a drogról kelljen rappelni...! Teljesen igaza van Deminek,hogy így kiakadt hát én is kiakadtam volna!!!
2012. július 11. 14:16
|
|
Bridgit fanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.26. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 164434 offline
|
Teljesen igaza van!! <3
2012. július 11. 14:19
|
|
Lilla98♥Miley Ray Cyrus♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 1900 Csatolások: 88 Azonosító: 125752 offline
|
Szerintem is igaza van Deminek...Ráadásul (szerintem) eszébe jutott az a rossz korszaka így még meg is értem hogy még hevesebben reagált mint egyébként reagált volna...Szerintem nagyon jó példát mutatott ezzel is és tényleg bebizonyította hogy ennek a korszaknak vége van. WE
Demi Lovato
2012. július 11. 14:25
Egyrészt egyetértek Demivel, DE szinte az összes amcsi rapper alkoholról, drogokról meg szexről rappelni, szóval ebből a szempontból nem értem...
Igaza van Deminek.
Magyarországon simán végighallgatják az ilyeneket és tovább is juttatják
Magyarországon simán végighallgatják az ilyeneket és tovább is juttatják
|
|
Gothicavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.15. Hozzászólás: 267 Csatolások: 0 Azonosító: 169329 offline
|
Lehet, hogy illetlen, de sokszor az említett "gyerekek" saját maguktól keresnek rá az ilyen szövegű dalokra, vagy éppen ők is szívnak. Sőt, inkább ezzel a kijelentéssel fogja elérni, hogy minél több "gyerek" meghallgassa őket, megnézze a szöveget, és esetleg elkezdjen még szívni is.
2012. július 11. 14:27
Mikor ismerte el Demi, hogy drogozott és ivott? Mert ez nekem új.
Egyébként jól tette, egyetértek vele.
Egyébként jól tette, egyetértek vele.
2012. július 11. 14:27
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Nem tudom hogy kompletten miről szólhatott a dal, mivel ez csak egy részlet benne, de könyörgöm a rap zenék felében szó esik legalább a fűről. Ennyi erővel akkor Rihanna ne énekeljen arról hogy mutassa meg a tag hogy mekkora bránere van..
Persze szép dolog, de már a tököm ki van ezzel, a média telenyávogásával hogy Ő milyen példaértékű ember..
Persze szép dolog, de már a tököm ki van ezzel, a média telenyávogásával hogy Ő milyen példaértékű ember..
2012. július 11. 14:33
|
|
Selenaa Gomezzúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.22. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 178315 offline
|
Szerintem igaza van
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: