Végül is miért ne? o.o
Régen jók voltak, de amikor szétmentek én csak Beyonce-t hallgattam tovább. Már a bandában is látni lehetett, hogy ő a legjobb, pedig minden tag egyformán énekelt.
Újra hallat magáról a Destiny's Child!
2012. július 11. 11:43
2012. július 11. 11:44
egyébként miért baj hogy Beyoncé volt a középpontban?
a lánybandáknál mindig is volt 1-1 nő aki nagyobb hangsúlyt kapott.
szerintem jó ötlet,a rajongók biztos örülnének, bár én szólóban jobban szeretem őket.
szerintem jó ötlet,a rajongók biztos örülnének, bár én szólóban jobban szeretem őket.
2012. július 11. 13:07
|
|
babyNatasavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.10. Hozzászólás: 107 Csatolások: 1 Azonosító: 180019 offline
|
én örülnék ha újra összeállnának, régen is jók voltak
2012. július 11. 14:47
|
|
Kikiihprimadonna girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 4 Azonosító: 166302 offline
|
néhány hozzászólást olvasva sírni támad kedvem. basszus aki a világ egyik legnagyobb lánybandájával nincs tisztában az szerintem inkább ássa el magát.. -.-'
2012. július 11. 15:16
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (justcreatesomething @ 2012.07.11. 11:44)
egyébként miért baj hogy Beyoncé volt a középpontban?
a lánybandáknál mindig is volt 1-1 nő aki nagyobb hangsúlyt kapott.
Az En Vogue-ban és a TLC-ben pl. nem így volt, de az Xscape-ben sem
2012. július 11. 16:58
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
bettike99 egyetértek!!
2012. július 11. 18:43
|
|
beyo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.07. Hozzászólás: 729 Csatolások: 11 Azonosító: 154837 offline
|
Jaj de jó! 
Amúgy Beyoncé azért volt a középpontban, mert ő volt a zenekar FRONTEMBERE!!!! minden zenekarban van ilyen, de mind1 xD
Ja, és aki még nem hallott róluk, azt csak sajnálni tudom, mert kevés olyan zenekar volt, mint ők!
Amúgy Beyoncé azért volt a középpontban, mert ő volt a zenekar FRONTEMBERE!!!! minden zenekarban van ilyen, de mind1 xD
Ja, és aki még nem hallott róluk, azt csak sajnálni tudom, mert kevés olyan zenekar volt, mint ők!
2012. július 11. 19:28
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (beyo @ 2012.07.11. 18:43)
Jaj de jó!
Amúgy Beyoncé azért volt a középpontban, mert ő volt a zenekar FRONTEMBERE!! minden zenekarban van ilyen, de mind1 xD
Amúgy Beyoncé azért volt a középpontban, mert ő volt a zenekar FRONTEMBERE!! minden zenekarban van ilyen, de mind1 xD
2012. július 11. 21:19
|
|
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 969 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline
|
B volt a középpontban...tény. De nem véletlenül. Azon kívül hogy az apja volt a menedzser igenis neki volt a 3 lány közül a legjobb hangja...ezt el kell ismerni. Kelly és Michelle is fantasztikus csodálatos hangú énekesnők, de tény h Beyo a legjobb hangú közülük.. És a mai napig imádják egymást ezek a csajok, le a kalappal Kellyék előtt azért, hogy egy percig sem voltak féltékenyek Beyoncéra, nekem azt hiszem nem ment vona...De ami a lényeg: EGY CSAPAT voltak,de még milyen csapat volt ez...! Ők együtt is hatalmasat szólanak és ülön külön is. Pont a napokban jutott ezsembe hogy milyen jó is lenne ha újra együtt énekelnének..Destiny's forever!!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: