A hírt az együttes egykori frontasszonyának, Beyoncénak az édesapja közölte, aki azt is hozzátette, hogy reménykedik abban, hogy az újraegyesült lány-trió öt éven belül turnéra is indul.
A teljes cikkhez kattints ide!
Újra hallat magáról a Destiny's Child!
2012. július 11. 00:43
2012. július 11. 01:05
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Inkább ez legyen mint Beyonce külön legalább mikor még ebben volt nem volt elszállva magától ennyire mint ma meg nem nyalta a fél világ fényesre a valagát!
2012. július 11. 01:33
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Hö? Miért lenne most elszállva magától? Valami bizonyíték erre? 
Amúgy nagyon örülnék neki, sőt, bár kicsit kételkedem, hogy mindez megvalósulhat valaha is. Szólókarrierről Bey és max Kelly esetében beszélhetünk, de nem értem, minek kell "újjáéleszteni" a csapatot. Tisztességesen váltak el, nem tudom, lehetne pénz is a dologban....
Mindegy, végülis nagyon szuper lenne új dalokat is hallani a triótól, bár a turnéban én kételkedem, annak ellenére, hogy én lennék az egyik legboldogabb ember akkor
Amúgy nagyon örülnék neki, sőt, bár kicsit kételkedem, hogy mindez megvalósulhat valaha is. Szólókarrierről Bey és max Kelly esetében beszélhetünk, de nem értem, minek kell "újjáéleszteni" a csapatot. Tisztességesen váltak el, nem tudom, lehetne pénz is a dologban....
Mindegy, végülis nagyon szuper lenne új dalokat is hallani a triótól, bár a turnéban én kételkedem, annak ellenére, hogy én lennék az egyik legboldogabb ember akkor
2012. július 11. 06:51
nagyon szerettem őket amúgy hatalmas nagy lol a cikk írójának, az a michelle williams akihez a cikk társítva van soha nem szerepelt a dc-ben
2012. július 11. 08:14
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (rocknroller @ 2012.07.11. 01:05)
Inkább ez legyen mint Beyonce külön legalább mikor még ebben volt nem volt elszállva magától ennyire mint ma meg nem nyalta a fél világ fényesre a valagát!
Dehogyisnem
2012. július 11. 08:32
Hú, imádtam Őket.!
Amúgy Beyoncé nincs is elszálva magától és akkor sem volt. Olyan fura, hogy a régi kedvenc bandáim "újra születtek". Hisz most itt a hír a Destiny's Child-ról és nem sokára meg a No Doubt lép színpadra.!
2012. július 11. 08:39
2012. július 11. 09:07
|
|
psawyer3823új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 158380 offline
|
Reméljük jó lesz..
2012. július 11. 09:08
|
|
sofie_par_amorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 128961 offline
|
Dejó!
Bár nekem mindig is Michelle volt a kedvencem
(persze nem az a Michelle, aki társítva van a cikkhez, hanem az "igazi")
Bár nekem mindig is Michelle volt a kedvencem
2012. július 11. 09:38
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
Az tény, hogy Beyoncé-é volt a főszerep, de Michellenek, és Kellynek ugyanolyan fantasztikus hangja volt.
Az ami egyáltalán nem tény, hogy Beyoncé el lett volna, vagy el lenne magától szállva. Aki tud rá okot mondani, azét hallgatom, bár az elég gyenge ok, hogy 'mert ő énekelt a legtöbbet'. Az apja volt a menedzserük.. mit vártunk? De emiatt egy pillanatig sem okolom Beyoncét. Nekem így, ahogy volt a DC, tökéletesen megfelel.
Örülnék a két albumnak, de a turnénak már kevésbé. Bár imádnám, ha készülne egy DVD is a turnéról, de szerintem Beyonak és Kellynek a háta közepére sem hiányzik ez a szólókarrierük mellett. Michelleről viszont jó lenne többet hallani.
Egyébként rohadtul irritál, hogy nem Tenitra lett csatolva.. Valaki csináljon valamit.
Az ami egyáltalán nem tény, hogy Beyoncé el lett volna, vagy el lenne magától szállva. Aki tud rá okot mondani, azét hallgatom, bár az elég gyenge ok, hogy 'mert ő énekelt a legtöbbet'. Az apja volt a menedzserük.. mit vártunk? De emiatt egy pillanatig sem okolom Beyoncét. Nekem így, ahogy volt a DC, tökéletesen megfelel.
Örülnék a két albumnak, de a turnénak már kevésbé. Bár imádnám, ha készülne egy DVD is a turnéról, de szerintem Beyonak és Kellynek a háta közepére sem hiányzik ez a szólókarrierük mellett. Michelleről viszont jó lenne többet hallani.
Egyébként rohadtul irritál, hogy nem Tenitra lett csatolva.. Valaki csináljon valamit.
2012. július 11. 10:40
|
|
Szandi2002visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 398 Csatolások: 56 Azonosító: 162484 offline
|
Beyoncé+középpont=jah és másnak is lehet jó hangja
2012. július 11. 11:11
Oké, felőlem.....bár ez is kissé olyan mint a Pussycat Dolls, nem? Nicole Scherzinger volt a középpontban, a többiek meg csak háttérdísznek szolgáltak....Azért kíváncsi vagyok.
2012. július 11. 11:40
|
|
Christiina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 504 Csatolások: 110 Azonosító: 175233 offline
|
Én Kellyt jobban szeretem, mint Beyoncét. Bár alig pár évesen nem hallgattam őket, szóval kb 1-2 dalt tudnék felsorolni tőlük, szóval nekem teljesen mind1.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: