A One Direction-fiúk meztelenül alszanak
2012. július 13. 15:23
|
|
WampireeGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.28. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 178886 offline
|
Háát ez nemsemmi, pedig ezen semmi különös nincs!!! Rengeteg ember meztelenül alszik, és nem vallja be!!
2012. július 13. 18:22
lassacskán erról is tudni fogunk, hogy mikor mennek wc-re.XDDDDDDDD
2012. július 13. 18:51
|
|
hannapanna12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.14. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 167203 offline
|
bakker!És ha ők így szeretnek aludni kit érdekel.Nem a világ elé tette ki a micsodáját!
2012. július 13. 19:14
|
dominika01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 179700 offline
|
ÚRISTEEENNN.. Azért....
2012. július 13. 20:36
|
|
VioletDirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.11. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 180069 offline
|
Áhh muszály kommentelnem.
1. Szerintem ezt nem lett volna szükséges megírni. Sorry
2. Ha valakit nem érdekel minek olvasta el??
D
3. Elvileg 80%-ot nem érdekli mégis az egyik legolvasottabb cikk.
4. Látszik hogy sokan nem olvasták a felhasználási feltételeket amelyben arra hívják fel a figyelmet hogy ne sértsünk már meg más rajongókat...
UI: Louis hát nagyon hülye.. xDD Én már azon sem csodálkoznék ha a boxere méretét osztanák meg a világgal. xDD
1. Szerintem ezt nem lett volna szükséges megírni. Sorry
2. Ha valakit nem érdekel minek olvasta el??
3. Elvileg 80%-ot nem érdekli mégis az egyik legolvasottabb cikk.
4. Látszik hogy sokan nem olvasták a felhasználási feltételeket amelyben arra hívják fel a figyelmet hogy ne sértsünk már meg más rajongókat...
UI: Louis hát nagyon hülye.. xDD Én már azon sem csodálkoznék ha a boxere méretét osztanák meg a világgal. xDD
2012. július 13. 20:54
|
|
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline
|
Idézet
„Egész nap a boxerben van elzárva, valamikor levegőre is szüksége van” – avatott be minket férfiasságának mindennapjaiba a szépfiú.
Brr.. Ennél a résznél kirázott a hideg
2012. július 13. 21:30
|
|
Selenafan99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.30. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 179052 offline
|
juujj. eddig is tudtam h 1D-fiúk nagyon cikik na de ennyire???? ennyire be kell avatnia az embereket az életébe. Mérmint oké avassa de ne ennyire . ez rohatt gáz. nem is értem miért vannak oda fanok ezekért. ez undorító. ráadásul egy műsörba beszélni a faszáról???? halál ciki . Fúj! erre csak eztom mondani
2012. július 13. 21:48
Selenafan99 egyetértek. Még a végén kiderül hogy együtt is alszanak meztelenül...
2012. július 13. 21:55
|
|
miranda.cosgroveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 178585 offline
|
Louis XDDDDDDDD de imádom <3
amúgy meg legyen már egy kis humorérzéketek, ahelyett, hogy itt nyávogtok gyerekesen hogy kit érdekel!
ha én egy olyan cikket látok ami nem érdekel nem olvasom el, és pláne nem kommentelek
amúgy meg legyen már egy kis humorérzéketek, ahelyett, hogy itt nyávogtok gyerekesen hogy kit érdekel!
ha én egy olyan cikket látok ami nem érdekel nem olvasom el, és pláne nem kommentelek
2012. július 13. 22:05
:DDD ez nagy , nem értem egyeseknek mi bajuk van? nem vesziktek észre a humort? miranda. cosgrove teljesen egyetértek veled :3
imádom Louit♥♥♥ amiylen hülye beszólájai vannak
és miért kell ebből nagy ügyet csinálni?
2012. július 13. 23:50
|
|
VampireFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.02. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 170489 offline
|
fhuus ez engem pont nem érdekelt
2012. július 14. 09:35
|
|
Sárika13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.19. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 141093 offline
|
Most mi van? Nekik ez a természetes. Plusz lehetetlenül bolondok, jó a hangjuk, azért vagyunk oda értük!!
Louis meg hülye úgy ahogy van. xDD A többiek meg követik a hülyeségeibe. :DDDD
#ilovemygayboys
btw: hülyéskedek a gay-jel, nehogy komolyan vegyétek.
D
Louis meg hülye úgy ahogy van. xDD A többiek meg követik a hülyeségeibe. :DDDD
#ilovemygayboys
btw: hülyéskedek a gay-jel, nehogy komolyan vegyétek.
2012. július 14. 10:32
aztaaa.... ha ezt nem tudtam volna most meg nem is tudom, hogy mi lenne továbbá az életemmel... -.-"
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: