Úgy tűnik, új mentorokat akar foglalkoztatni az amerikai tehetségkutató műsor. A két kiszemelt személy pedig nem más, mint Miley Cyrus és Adam Lambert.
A teljes cikkhez kattints ide!
Miley Cyrus és Adam Lambert, mint American Idol-zsűritagok
2012. július 10. 21:46
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
juujjjj *.* az annyira nagyon jó lenne remélem h mindketten azok lehetnek
sztem minda ketten megérdemelnék
2012. július 10. 21:50
Szeretem Miley-t és tehetségesnek tartom,de szerintem erre nem lenne alkalmas.Inkább foglalkozzon az új albumával.
2012. július 10. 21:55
|
|
vdorina96♥Paris♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 2484 Csatolások: 1121 Azonosító: 152331 offline
|
Bevállhat Miley is de benne nem vagyok 100%-ban bztos.De Adam biztos mert ő is ott volt versenyzőként szóval ezen a téren is jobban át tudja érezni a helyzetüket.
2012. július 10. 22:02
Miley még nem elég tapasztalt zsürinek ahogy Demi sem.Nincsolyan régóta a szakmában hogy annyi tapasztalata legyen és a stilusáért sem rajonganak annyian.Demiről is ez a véleményem.jo h selenát nem akrjk zsürinek énekelni is alig tud XD
2012. július 10. 22:06
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
én örülnék nekik nagyon. legfőképp Adam bácsinak
♥
2012. július 10. 22:10
|
|
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline
|
Szerintem még túl fiatalok és tapasztalatlanok ahhoz, hogy zsűritagok legyenek. Na jó, Adam talán nem, de Cyrus kisasszony mindenképpen.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: