Úgy tűnik, új mentorokat akar foglalkoztatni az amerikai tehetségkutató műsor. A két kiszemelt személy pedig nem más, mint Miley Cyrus és Adam Lambert.
A teljes cikkhez kattints ide!
Miley Cyrus és Adam Lambert, mint American Idol-zsűritagok
2012. július 10. 21:46
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
juujjjj *.* az annyira nagyon jó lenne remélem h mindketten azok lehetnek
sztem minda ketten megérdemelnék
2012. július 10. 21:50
Szeretem Miley-t és tehetségesnek tartom,de szerintem erre nem lenne alkalmas.Inkább foglalkozzon az új albumával.
2012. július 10. 21:55
|
|
vdorina96♥Paris♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 2484 Csatolások: 1121 Azonosító: 152331 offline
|
Bevállhat Miley is de benne nem vagyok 100%-ban bztos.De Adam biztos mert ő is ott volt versenyzőként szóval ezen a téren is jobban át tudja érezni a helyzetüket.
2012. július 10. 22:02
Miley még nem elég tapasztalt zsürinek ahogy Demi sem.Nincsolyan régóta a szakmában hogy annyi tapasztalata legyen és a stilusáért sem rajonganak annyian.Demiről is ez a véleményem.jo h selenát nem akrjk zsürinek énekelni is alig tud XD
2012. július 10. 22:06
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
én örülnék nekik nagyon. legfőképp Adam bácsinak
♥
2012. július 10. 22:10
|
|
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline
|
Szerintem még túl fiatalok és tapasztalatlanok ahhoz, hogy zsűritagok legyenek. Na jó, Adam talán nem, de Cyrus kisasszony mindenképpen.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: