Little Monsters néven saját oldalt hozott létre rajongóinak Lady Gaga, az extravagáns amerikai énekesnő.
A teljes cikkhez kattints ide!
Saját közösségi oldalt indított Lady Gaga!
2012. július 10. 21:41
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Jó kis neve van oldalnak...
2012. július 10. 22:03
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
A rajongói örülhetnek. Vajon ez lesz az új Facebook? Amúgy nem olyan rossz az alapötlet, de kicsit kevesebb "fészesítést" is elbírt volna. Szerintem.
2012. július 10. 22:06
|
|
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline
|
Minek? Értem én, hogy Gaga extravagáns meg minden, és hogy többmillióan rajonganak érte, és hogy hasznot húz belőle, de maga a nő a botrányai ellenére sz*rt sem ér. Vagy esetleg a saját közösségi oldalát is botránykeltésre akarná használni?
2012. július 10. 22:07
Én nem vagyok rajongó ...de ez kedves volt tőle... Mármint csinált egy "Facebookot" a rajongóinak ahol többet tudhatnak róla...Ez jó...Kár hogy az én kendvenceimnek nincs ilyenjük...Gaga rajongói mázlisták.
2012. július 10. 22:18
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Hmm... én ezt a cikket előbb írtam meg, úgy látszik a Starity-n nem bírnak engem, azok akik elbírlják, hogy melyik cikk kerüljön ki, mert már ez a harmadik, ami nem került ki!! -.-' Ezért nem éri meg szenvedni a cikkek megírásával..
2012. július 10. 22:21
Ez is már kb. 4 hónapos hír...Mert emlékszem, én már márciusban próbáltam rá regisztrálni
2012. július 10. 22:27
Már kb. 5 hónapja tag vagyok. Nem tudom minek kellett még egy cikket írni.
2012. július 10. 22:35
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
"Csak idők kérdése volt, hogy a Twittert és Facebookot is uraló énekesnő egy saját felületet készítsen, ahol rajongói kommunikálhatnak egymással."
Ezek szerint a férbúkon és tviteren nem tudnak kommunikálni egymással?
Ezek szerint a férbúkon és tviteren nem tudnak kommunikálni egymással?
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

1 felhasználónak tetszik: