Szeretnél végre egy kis vérfrissítést? Valami újat a standard hip-hop és rap dalokon kívül? Ha igen, akkor csekkold a StreetROYALt és producerüket, Simát, aki most néhány érdekességet árul el magáról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Exkluzív interjú Simával
2012. július 10. 23:19
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Nem is hallottam még Róla..
2012. július 11. 11:31
|
Glambaby04új tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.07.02. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 179180 offline
|
Szintúgy Szandu.
2012. július 11. 14:36
Nem is hallottam még róla de nem valami szimpatikus!!!
2012. július 12. 13:16
|
|
Badeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.13. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 152896 offline
|
Nem értelek titeket.Szimplán egy interjú alapján ítélni.Tessék utána nézni,hallgatni tőle dalokat.Tessék hallgatni streetROYALt és máris látni fogjátok,hogy igenis jó az amit csinál.
Leírjátok,hogy nem ismeritek,de nem szimpatikus. A kettő nem jön össze.Nagyon is jó fej srác,csak egy kicsit járjatok utána.
Leírjátok,hogy nem ismeritek,de nem szimpatikus. A kettő nem jön össze.Nagyon is jó fej srác,csak egy kicsit járjatok utána.
2012. július 12. 13:54
|
Eszcsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 180130 offline
|
Igaza van Badenek.
Ha nem is hallottál róla, legalább most már igen és el is lehet kezdeni hallgatni a zenéit, mert ugyan egy napba telik,de nagyon fasza zenéket csinál. Ezért nem kéne leszólni, mert az hogy, valakinek egy dal elkészítése 1 nap, másnak meg 3 az tehetség kérdése is; és ha "képzeled milyen zenéket csinál", akkor képzeld már utána, meg less utána, hogy milyen eredményeket ért el a zenéivel..bár gondolom te annyira tehetséges vagy, hogy ennél jóval többet tudsz felmutatni, ezért elnézést is kérek.
Beszélni meg kiállni magadért meg tudni kell és ha a stílus nem szimpatikus, az egyéni ízlés kérdése, bár véleményem szerint ez alapján megítélni valamit elég érdekes
Személyes kedvencem tőle és a tesójától:
http://soundcloud.com/simabeats/diversidad-concrete-jungle-5
Aki ismeri hallgassa, aki nem az meg azért, mert hatalmasan jó!
Ha nem is hallottál róla, legalább most már igen és el is lehet kezdeni hallgatni a zenéit, mert ugyan egy napba telik,de nagyon fasza zenéket csinál. Ezért nem kéne leszólni, mert az hogy, valakinek egy dal elkészítése 1 nap, másnak meg 3 az tehetség kérdése is; és ha "képzeled milyen zenéket csinál", akkor képzeld már utána, meg less utána, hogy milyen eredményeket ért el a zenéivel..bár gondolom te annyira tehetséges vagy, hogy ennél jóval többet tudsz felmutatni, ezért elnézést is kérek.
Beszélni meg kiállni magadért meg tudni kell és ha a stílus nem szimpatikus, az egyéni ízlés kérdése, bár véleményem szerint ez alapján megítélni valamit elég érdekes
Személyes kedvencem tőle és a tesójától:
http://soundcloud.com/simabeats/diversidad-concrete-jungle-5
Aki ismeri hallgassa, aki nem az meg azért, mert hatalmasan jó!
2012. július 12. 13:56
|
Ibkiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 180132 offline
|
a srác betyár szar alapokat csinál, elég csak megfülelni a Hősök- Aki velünk etalonját! ( lehúzás inspirálás végett) A lenti kommentek a tipkus esetei annak, mikor is elolvasom a cikket, két percet nem fektetek abba, hogy utána nézzek az emberkének, helyette na én aztán megmondom! Marcell emberileg is egy nagyon színpatikus-korrekt srác, aki nem hiszi, járjon utána!!!
2012. július 12. 14:16
|
Ibkiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 180132 offline
|
régen füleltem már a Concrete Jungle-t, de most is ugyanúgy libabőr leszek tőle mind mikor elsőnek sasoltam!
(bekker, most dícsértem, ezek után hogy fog továbbra is jó zenét csinálni?) ...plusz szerintem a lenti kommentelők is bizonyára olvasták a cikket, és elismerve Marcit azért cinkelik, hogy még jobbat kihozzanak belőle!
2012. július 12. 18:01
|
adamkocs01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 180152 offline
|
Nem elfogultságból, de Marci mind emberileg, mind szakmailag egy rendkívül értékes ember. Tudom, mert ismerem.
A zenéi zseniálisak, csekkoljátok le a Special Kinda Love c. munkáját és érteni fogjátok miről beszélek. Az új klipp pedig hatalmasat fogszolni, lehet kapaszkodni! ;]
p.s.: Azoknak a lelki nyomorékoknak pedig akik látatlanban, ismeretlenül bírálnak valakit, minden tiszteletem, remek emberek vagytok srácok!
A zenéi zseniálisak, csekkoljátok le a Special Kinda Love c. munkáját és érteni fogjátok miről beszélek. Az új klipp pedig hatalmasat fogszolni, lehet kapaszkodni! ;]
p.s.: Azoknak a lelki nyomorékoknak pedig akik látatlanban, ismeretlenül bírálnak valakit, minden tiszteletem, remek emberek vagytok srácok!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: