A nemrég lezajlott Swedish House Mafia-koncerten több ízben megsérültek az emberek és legalább egy ember meghalt, miután valaki kést rántott a tömegben.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tragédia a Swedish House Mafia koncertjén!
2012. július 10. 17:41
Ez igazán szörnyű! Részvétem a fiú családjának!
Borzalmas, hogy milyen emberek vannak!
2012. július 10. 17:57
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
A cikk szerint a srác drogtúladagolásban halt meg, tehát nem a késelésben vagy a verekedésben. Ez azt jelenti, hogy az ő hibája volt.
Nem tudom megérteni, hogy az ilyen embereknek hogyan jut eszébe ilyesmi.. Mármint, gondolok most a sok drogra és a 'kedvem támadt késelni a tömegben' dologra is.
Nem tudom megérteni, hogy az ilyen embereknek hogyan jut eszébe ilyesmi.. Mármint, gondolok most a sok drogra és a 'kedvem támadt késelni a tömegben' dologra is.
2012. július 10. 18:22
te jó ég..
szeretem őket, a greyhound nagy favorit. és valóban, szerintem sem így tervezték a visszavonulást ...
szeretem őket, a greyhound nagy favorit. és valóban, szerintem sem így tervezték a visszavonulást ...
2012. július 10. 18:53
azt a k+ , fúrcsa , pedig erről a bandáról nem sok hír van soha ... am részvétem
2012. július 10. 18:55
Miiiii ráadásul még fel is oszlanak ... OMG , a kedvenc bandám volt
2012. július 10. 18:56
|
|
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 704 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline
|
A késes támadó áldozatait sajnálom! De a drogtúladagolásban elhunyt fiút nem igazán, mert csak saját magának köszönheti!
2012. július 10. 19:14
|
|
Cat0831visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.03. Hozzászólás: 315 Csatolások: 0 Azonosító: 172571 offline
|
Úr isten
azért a fickó drogtúladagolásban halt meg úgyhogy annyira nem sajnálom :/ most lehet hogy bunkónak tartotok,de én az ilyen embereket nem igazán sajnálom...de akit késeltek azt viszont igen,mert semmiről nem tehetett,csak látni akarta a Swdish House Maffia-t...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: