Katie Holmes hatalmas győzelmet tudhat magáénak. Jóváhagyták a válást és Tom Cruise lányának felügyeleti jogát édesanyja kapta - számol be a hírről a Hollywoodlife.
A teljes cikkhez kattints ide!
Katie Holmes nyerte lánya felügyeleti jogát!
2012. július 09. 21:50
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Szerintem nagyon jó döntés volt, hogy Katiehez került a kislány.
2012. július 09. 21:54
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Hát a kislány mindenféleképpen "szív",mivel a szülei elválnak,az pedig egy gyereknek elég nagy trauma.Én inkább a kislány miatt aggódnék,nem a "ki - mit - kap - miatt".
2012. július 09. 21:57
|
|
eszterke126visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 455 Csatolások: 0 Azonosító: 168140 offline
|
gondoltam ; de sztem egyiknél se lesz jó helye mert ezek magamutogató öntelt emberek és a nyerek is iylen lesz jah bocs már ilyen
2012. július 09. 21:57
|
|
bettvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.15. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 140849 offline
|
Miután évekig azt olvastam, hogy Tom ilyen fogyásra akarja bízni a feleségét, teljesen kiábrándultam belőle. Örülök, hogy a felesége kapta meg a felügyeleti jogot, talán így Suri kicsit boldogabb gyerekkorban nőhet fel, kevesebb nyomás alatt a szülők perpatvara miatt (:
2012. július 09. 22:00
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Tökéletes! Így volt a helyes. Katie a legjobb amit tehet, hogy elfelejti ezt az egész szcientológiai hülyeséget. Tom meg menjen a francba, egyre hülyébb lett. Én még a szabad láthatást is soknak tartom...
2012. július 09. 22:03
Na akkor szerencsés a gyerek.... Katie biztosan nem fogja hagyni, hogy a szcientológia befolyásolja a kislány agyát, és így Tom sem tud mit tenni. Remélem végre boldog élete lehet szegény nőnek, mert Tom mellett nem jutott ki neki sok a jóból! :S
2012. július 09. 22:07
|
|
cady_heronúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 179701 offline
|
Nagyon helyes
2012. július 09. 22:14
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Ennek örülök.Tom Cruise lehet,hogy jó színész,de elég hülye
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: