Miley Cyrus felbontotta az eljegyzését?
2012. július 09. 20:07
Egy újabb baromság , gratulálok ! Én is szoktam néha idézeteket kiírogatni , de nincs benne semmi lényegretörő dolog. A másik az , hogy nem kell mindjárt az eljegyzésre gondolni... kicsit már nagyon idegesít engem IS ez a sajtó...
2012. július 09. 20:14
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Ez most komoly? Ez nem jelent semmit, biztosan csak tetszett neki a részlet. Én is szoktam kitenni facebookra pl szerelmes idézeteket de nem vagyok szerelmes. Amúgy meg senkinek semmi köze a magánéletéhez.
2012. július 09. 20:16
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Lufi,amit sikerült szépen felfújni,és most kidurrant.Öhm.Szerény véleményem szerint,ha mit tudom én,párkapcsolatban vagyok valakivel,lehet kiírok egy szomorú idézetet dalszövegből,vagy valami,mindenki szerint rögtön arra utalna,hogy valami zűr van a barátom és köztem.Pedig csak megtetszett az idézet!Ha lenne is valami zűr,magánélet!Könyörgök!!!...
Én nem vagyok párkapcsolatban,ezt csak úgy mondtam.De én is írok ki olyan idézeteket,mintha lenne egy boldog párkapcsolatom.Pedig nincs,ez csak egy idézet valahonnan!Vagy saját idézet!És nincs benne semmi!
Egyenesen hányok az olyan emberektől,akik ilyen aprócseprő dolgokat forgatnak ki és pénzt csinálnak belőle!
De a legjobb,hogy Miley legalább jól kezeli az ilyen dolgokat!De volt amikor elpattant a húr,amikor nekiment egy fotósnak...én azt mondom,jól tette!
Volt amikor élvezte,hogy fotózzák,be is állt közéjük,szerepet is cseréltek,de ez már tényleg sok...
Én nem vagyok párkapcsolatban,ezt csak úgy mondtam.De én is írok ki olyan idézeteket,mintha lenne egy boldog párkapcsolatom.Pedig nincs,ez csak egy idézet valahonnan!Vagy saját idézet!És nincs benne semmi!
Egyenesen hányok az olyan emberektől,akik ilyen aprócseprő dolgokat forgatnak ki és pénzt csinálnak belőle!
De a legjobb,hogy Miley legalább jól kezeli az ilyen dolgokat!De volt amikor elpattant a húr,amikor nekiment egy fotósnak...én azt mondom,jól tette!
Volt amikor élvezte,hogy fotózzák,be is állt közéjük,szerepet is cseréltek,de ez már tényleg sok...
1 felhasználónak tetszik:
Mia csaje
2012. július 09. 20:22
Egy mondatból nem derülhet ki, hogy lesz esküvő, avagy sem. Csak kiforgatták Miley szavait, ezért lett belőle ekkora vita. Szerintem nagyon jól megvannak Liam-al és az esküvő ugyanúgy várható lesz.
2012. július 09. 20:27
|
|
nadorgabor97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.17. Hozzászólás: 307 Csatolások: 0 Azonosító: 155714 offline
|
Egy mondatból ekkora baromságot tudnak kihozni...-,-"
2012. július 09. 20:35
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Istenem, a Miley Cyrus és a körül lévő dráma már rosszabb, mint egy gagyi szappanopera. Könyörgöm, ha házasodni akar, tegye meg! Elég már ebből a eljegyeznek-nem jegyeznek, házasodom-nem házasodom játékból.
2012. július 09. 20:39
|
|
FeillaKoЯniac. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 1942 Csatolások: 0 Azonosító: 176625 offline
|
A sajtó szerintem egy kicsit túl lihegi. Most miért kell ekkora dolgot csinálni egy eljegyzésből? Békén kéne szegényeket hagyni, ha házasodni akarnak, házasodjanak. Ha nem akkor meg nem. Ennyi! xD
2012. július 09. 20:44
Szerintem csak gondolt egyet és kirakta, nem értem miért kell mindent felfújnia a sajtónak.
2012. július 09. 20:48
|
|
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline
|
Jé, egy idézet miatt spekulálnak? Ennyire azért már ne unatkozzanak 
Különben meg nem hiszem, hogy négy-öt évnél tovább együtt lesznek.
Különben meg nem hiszem, hogy négy-öt évnél tovább együtt lesznek.
2012. július 09. 21:02
Igen, én is ezen gondolkodtam, hogy már egy idézetet se rakhat ki az ember anélkül, hogy ne szállnának rá. Tapasztalatból tudom, hogy a legvidámabb napjaimon is ha találok valami szép idézetet, akár szomorú, akár nem, kirakom a Twitterre. Most attól még, hogy Miley is ezt tette nem kell feltétlenül azt hinni, hogy szétmentek Liammel. Miles már számtalanszor hangoztatta a 3 év együtt járás alatt, hogy mennyire szereti a vőlegényét, akkor meg miről beszélünk? Szerintem ez butaság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.