Nyilvánosságra került a 2013-as Eurovíziós Dalfesztivál helyszíne
2012. július 09. 21:49
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Már én is nagyon várom a 2013-mas Eurovíziót.
2012. július 09. 21:59
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Mindig örülök mikor a Skandináv országok közül kerül ki a nyertes és a ezáltal a helyszín is
Ők tudják aztán csinálni a fesztivált 
Kíváncsian várom kit fognak inditani a svédek 2013-ban.
Kíváncsian várom kit fognak inditani a svédek 2013-ban.
2012. július 09. 22:02
Uncsitesómék Svédországban élnek, szóval ha kimegyek hozzájuk lehet megnézem ezt a stadiont Malmöben.
Méltó helyen lesz megtartva, az tuti.
2012. július 09. 22:21
|
|
palacsinta_hercegnovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.07. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 150727 offline
|
Még csak most lett vége, de már nagyon várom!! Nem tudom miért, de nagyon érdekel Svédország meg úgy a skandináv vidék egy ideje!!
2012. július 10. 10:54
Olyan jó h a svédeknél lesz az eurovízió, I Luv Sveden
2012. július 10. 10:54
Olyan jó h a svédeknél lesz az eurovízió, I Luv Sveden
2012. július 10. 11:16
|
|
ABBAManiaEuropean |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.01. Hozzászólás: 2126 Csatolások: 85 Azonosító: 159879 offline
|
Én jobban örültem volna a stockholmi arénának, de ez is jó. Ha azt nézzük, hogy ott az Öresund-híd, ami Malmö és Koppenhága között van, akkor így nagyon előnyös a dánoknak is. Remélem a svédek kitalálnak valami új design-t, nem mint az azeriek idén, akik lemásolták pl. a tavalyi pontozótáblát, csak itt más színeket használtak. És örülnék, ha jövőre is valami tehetséges indulót küldenének a svédek, de a többiek is. És az is jó lenne, ha az egyik műsorvezető Sarah Dawn Finer lenne. Marokkó, Csehország, Luxemburg, Monaco, Andorra, Lengyelország és Örményország pedig térjen vissza!
2012. július 10. 13:32
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
hát ez "nagyon érdekes"...
2012. július 10. 15:59
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
ABBAMania, igazad van, az örményeket hiányoltam idén is, de hát az azeriek darabokra szedték volna őket a Hegyi-Karabah miatt...Csehországnak is vissza kéne jönnnie. Én Stockholmnak jobban örültem volna, de ez is jó helyszín.
2012. július 10. 18:44
Hát ha a Melodisetivalenből indulok ki, akkor nem tudják elrontani. Bár a svédek amúgy sem tudnak semmit elrontani <3
2012. július 10. 21:59
|
|
Allanahúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.23. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 178457 offline
|
Eric Saade mint műsorvezető? Háháháháá na neee. Énekesnek is borzalmas, beszélni se tud, nagyképű síkhülye gazdag eltaposni való ficsúr.
A műsorvezetők mindig képzett emberek, nem holmi Eriksédek. NEMÁR CSAJOK! HÁT MILYEN OCSMÁNY MÁÁÁR.
A műsorvezetők mindig képzett emberek, nem holmi Eriksédek. NEMÁR CSAJOK! HÁT MILYEN OCSMÁNY MÁÁÁR.
2012. július 10. 22:44
"Eric Saade mint műsorvezető? Háháháháá na neee. Énekesnek is borzalmas, beszélni se tud, nagyképű síkhülye gazdag eltaposni való ficsúr.
A műsorvezetők mindig képzett emberek, nem holmi Eriksédek. NEMÁR CSAJOK! HÁT MILYEN OCSMÁNY MÁÁÁR."
Bocsi,de Eric NAGYON JÓ ÉNEKES!!Tud beszélni!És h nem tetszik,akkor ne irj!Már bocsi,de tényleg!
És én is remélem hogy ERIC lesz a műsor vezető
A műsorvezetők mindig képzett emberek, nem holmi Eriksédek. NEMÁR CSAJOK! HÁT MILYEN OCSMÁNY MÁÁÁR."
Bocsi,de Eric NAGYON JÓ ÉNEKES!!Tud beszélni!És h nem tetszik,akkor ne irj!Már bocsi,de tényleg!
És én is remélem hogy ERIC lesz a műsor vezető
2012. július 10. 23:39
Fuck u. Jobban örültem volna Stockholmnak, sőt, az lett volna a legjobb választás nekem. Mindegy, lehetetlen nem létezik, ott leszek
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: