Tragédia! Usher fiát gépek tartják életben!
2012. július 09. 19:19
|
|
Merkatz barbaraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.21. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 162409 offline
|
ez nagyon komoly!!
gyógyúljon
2012. július 09. 19:23
|
|
GothicdoŁŁúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.05. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 177215 offline
|
Isten adja hogy gyógyuljon fel!
2012. július 09. 19:24
|
|
Miss Vettelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.03. Hozzászólás: 236 Csatolások: 15 Azonosító: 154549 offline
|
Jézusom, szegények! 
Imádkozni fogok a kisfiúért és kitartást kívánok a szülőknek!
Imádkozni fogok a kisfiúért és kitartást kívánok a szülőknek!
2012. július 09. 19:34
|
|
LillaVagyokúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 161098 offline
|
egy 11 éves gyerek miért megy jet-skizni?
2012. július 09. 19:34
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
Uram Isten..remélem nem kell a gépekről lekapcsolni,és rendbe jön.
2012. július 09. 19:40
te jó ég...és még csak nem is az ő hibája volt...hát ez eszméletlen....jaj csak le ne kapcsolják bakker...OMG hát most kiakadtam, szegényem
2012. július 09. 19:43
Idézet (Rebus0312 @ 2012.07.09. 15:47)
Ohh.. szegény ez nem jó! Jobbulást neki! (Engem most pénteken műtenek!

Az nem jó téged sajnálok mert műtenek, meg Usher fiát hogy a gépek tarják életbe!
2012. július 09. 19:48
Ahogy a cikkből olvasom, hogy az anyjáért repülőt kellett küldeni, akkor éppenséggel nem tartózkodott a fia közelében. Tudom, hogy milyen a mai világ. Az még oké, hogy egyedül hagynak egy 11 éves gyereket, mert annyi idősen a legtöbben már tényleg tudnak vigyázni magukra, de az, hogy megengedik neki, hogy jet-skizzen az nagyon felelőtlen dolog. Főleg, hogy a barátaival - akik gondolom nem lehetnek olyan sokkal idősebbek -. Sőt elképzelhető, hogy először jet-skiztek, hisz ha egymásba mentek... Én már jet-skiztem, és annyira nem veszélyes, hogy sok ilyen baleset lenne vele. (ezért gondolom, hogy először ültek rajta) De ha már megtörtént, nem lehet mit csinálni... Nagyon sajnálom szegényt, hisz nagyon fiatal.. agyhalálból tényleg nem lehet felépülni? És a szülőket is nagyon sajnálom, hisz borzasztó érzés lehet elveszíteni egy gyermeket.. 
*sajnálom, hogy ilyen hosszúra sikeredett..
*sajnálom, hogy ilyen hosszúra sikeredett..
2012. július 09. 19:54
Bocsánat, de ez az előbbiből lemaradt:
* Az milyen már, hogy nem is az ő hibája volt, hanem belementek. És ilyen bármikor történhet a világban, az ember akárhogy is próbál vigyázni, például vezetés közben, egy másik autó simán belemehet. És itt ez is felettébb szomorú, hogy egy másik gyerek hibája volt, akinek mondhatni nem esett baja, mert egy kéztörés és egy kis feji sérülés mi ehhez képest?
* Az milyen már, hogy nem is az ő hibája volt, hanem belementek. És ilyen bármikor történhet a világban, az ember akárhogy is próbál vigyázni, például vezetés közben, egy másik autó simán belemehet. És itt ez is felettébb szomorú, hogy egy másik gyerek hibája volt, akinek mondhatni nem esett baja, mert egy kéztörés és egy kis feji sérülés mi ehhez képest?
2012. július 09. 19:57
|
|
MittieELFishúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.25. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 172032 offline
|
Istenem...szegény gyerek :/...remélem túl éli, sok kitartást neki is & a családjának is :/
Mellesleg igazságtalan a dolog, hiszen megint az ártatlan haldoklik
Amúgy meg én 11 évesen nem engedném a gyerekemet sehova egyedül, pláne nem jet ski-zni...Sean Kingston is tavaly majdnem otthagyta a jet ski miatt a fogát...
Mellesleg igazságtalan a dolog, hiszen megint az ártatlan haldoklik
Amúgy meg én 11 évesen nem engedném a gyerekemet sehova egyedül, pláne nem jet ski-zni...Sean Kingston is tavaly majdnem otthagyta a jet ski miatt a fogát...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: