Tragédia! Usher fiát gépek tartják életben!
2012. július 09. 16:25
Ez ijesztő! Szegény kisfiú...Remélem megtudják menteni az életét!!!
2012. július 09. 16:26
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
BenceWTF
úúú szegény.... remélem megjavul
Megjavul?? nem inkább meggyógyul?!XD
úúú szegény.... remélem megjavul
Megjavul?? nem inkább meggyógyul?!XD
2012. július 09. 16:28
Szegénykém :'( nagyon sajnálom .bárcsak sikerülne felépülnie
2012. július 09. 16:30
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Amint megláttam ezt cikket,azonnal felfigyeltem rá.Borzalmas,sőt tragédia,ami történt.Mint a többiek is én is nagyon reménykedek,és mondom,hogy remény hal meg utoljára,na meg,hogy csodák léteznek....de itt kevés az esély rá,ebből nem tudom,hogy a csudába lehet kimászni,mert ez nem olyan baleset,ahol tudnának valamit tenni ellene.Ez az agyhalál túlságosan is arra utal,hogy szegényke nem fog felébredni.Részvétem a családnak,gondolom,hogy Ushernek a mostani hetek nehezek lesznek,sőt ha kijelentik,hogy lekapcsolják a gépről talán évekig gyötörni fogja őt a bűntudat,hogy egyedül ellengette fiát.És ráadásul ilyen fiatalon meghalni....még a gondolatától is rosszul vagyok!
2012. július 09. 16:32
|
|
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 785 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline
|
ÚRISTEN...
O szegény kisfiú...
...és persze a Usher meg az anyukája..
2012. július 09. 16:33
úristen. sose gondolná az ember hogy ez pont vele történik..ez szörnyű
2012. július 09. 16:35
|
|
Dorotthy98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 130158 offline
|
bárcsak felépülne! de nem szabad feladni!
nagyon sajnálom öket!
nagyon sajnálom öket!
2012. július 09. 16:37
Borzasztó tragédia ez, de az az igazság, hogy ha már agyhalott a kisfiú, nem valószínű, hogy rendbe jön.
Szörnyű érzés lehet, nagyon, nagyon remélem, hogy azért valami csoda folytán tovább élhet a kisfiú. Sok kitartást a családnak.
2012. július 09. 16:41
|
|
Szandi2002visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 398 Csatolások: 56 Azonosító: 162484 offline
|
JAJJ szegény kisfiú szurkolok hogy felépüljön..
2012. július 09. 16:44
|
|
KicsikeZsófiúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.04.05. Hozzászólás: 62 Csatolások: 1 Azonosító: 124256 offline
|
Ez hihetetlen..mért a fiatalokat???.....Remélem felépül és tartsanak ki Usher-ék!!
2012. július 09. 16:45
|
|
B.BessLos Angeles |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2454 Csatolások: 0 Azonosító: 131871 offline
|
ez borzasztó!!!!
Kitartást kívánok a családnak!
Valószínűleg, itt már csak egy teherautónyi csoda segíthetne a kisfiún, de reménykedjünk!
Még egyszer, sok sok erőt és kitartást, a családnak!
Kitartást kívánok a családnak!
Valószínűleg, itt már csak egy teherautónyi csoda segíthetne a kisfiún, de reménykedjünk!
Még egyszer, sok sok erőt és kitartást, a családnak!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: