Szabó Zsófi több ezret fizethet barna színéért
2012. július 14. 09:49
Nem néztem, de nem is érdekelt. Az egész tv2 kész csőd (már elnézést). És cukki11 igazad van, én is így gondolom.
2012. július 14. 12:32
|
|
allisynfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 153075 offline
|
Remélem nem kap pénz birságot, de én nem szeretem ezt a sorozatot.
2012. július 14. 19:07
|
|
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline
|
meg kell érteni...
a színészet ára
a színészet ára
2012. július 14. 23:11
|
|
Misiss_Candyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 178749 offline
|
Istenem, de nagy hülyeség.. -.-' Mire való a smink, ha nem erre? Vagy Magyarország még ezen a téren is ilyen fejletlen, hogy ne tudják eltusolni?
2012. július 15. 13:51
|
Angu Angusztaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.17. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 178004 offline
|
Tül erőltetett az egész sorozat úgyh mind1
Barrátokközt 4ever
))) <3
Barrátokközt 4ever
2012. július 15. 15:18
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Ezt a hülyeséget.
2012. július 15. 19:19
|
|
Aletta01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.24. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 167835 offline
|
Te jó ég!! Zsófi had döncse már el ,hogy barna akar-e lenni.Amúgy a nézőket szerintem nem is zavarja hogyha a képernyőn egyszer fehér egyszer meg barna.De most azért pénzlevonás mert lebarnult??? Tiszta hülyeség.
2012. július 15. 19:20
Ez akkora hülyeség...Nem barnulhat le mert színész és megbüntetik érte. Nem értem...mintha a vilàg legjobb sorozatjáról lenne szó... Pedig egy nagy sz*r az egész... Úristen akkora ügyet csinálnak belőle mintha kés alá feküdt volna de nem csak a nap alá. Ilyen hülyéket. Nem igaz h azook a "nagy profik" nem tudnak ilyen semmiséget beleépíteni a sorozatba. Láttam már olyan sorozatot ahol a nő igazàbòl terhes lett és már nagy pocakja is volt mégsem büntették meg és ugyanùgy jàtszott a sorozatban
tovább...És ha Zsófi is igazából terhes lesz?Ne hordja ki a babát mert nincs a forgatókönyvben...? Nem értem ezért miért kellene megbüntetni...Biztos már nem tudják ezek a barmok(akik kitalálják ezeket a szabályokat)hogy keressenek egyre több pénzt...ez szánalom
tovább...És ha Zsófi is igazából terhes lesz?Ne hordja ki a babát mert nincs a forgatókönyvben...? Nem értem ezért miért kellene megbüntetni...Biztos már nem tudják ezek a barmok(akik kitalálják ezeket a szabályokat)hogy keressenek egyre több pénzt...ez szánalom
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: