Szabó Zsófi több ezret fizethet barna színéért
2012. július 11. 13:28
Hát igen ilyen a sztárok élete a sikernek ára van.
2012. július 12. 12:32
Nem hiszem, hogy akkora tragédia lenne számára az a pár ezer forint.
2012. július 12. 18:30
Ó szegény lány, szerintem így is lesz neki mit ennie!
2012. július 12. 22:24
|
|
v.alexaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.02. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 172535 offline
|
Úristen nagy dolog lebarnult és már mindjárt OOoOO
Idézem:itt a nyár, tehát a sorozatok és a színészek is pár hetes szünetet tartanak. Ez alól a Betty Tanakist megformáló Szabó Zsófi sem kivétel.Ez azt jelenti,hogy SZÜÜNET ÉS PIHENÉS KIKAPCSOLÓDÁS nem tudom miért kell egy vaskos könyvnyi "etikettet" kitalálni csak azért mert SZINÉSZ!Bocsi ha hosszú,ha valakit megbántottam sorry.
Idézem:itt a nyár, tehát a sorozatok és a színészek is pár hetes szünetet tartanak. Ez alól a Betty Tanakist megformáló Szabó Zsófi sem kivétel.Ez azt jelenti,hogy SZÜÜNET ÉS PIHENÉS KIKAPCSOLÓDÁS nem tudom miért kell egy vaskos könyvnyi "etikettet" kitalálni csak azért mert SZINÉSZ!Bocsi ha hosszú,ha valakit megbántottam sorry.
2012. július 13. 08:26
Nem is látszik annyira! Meg most ilyenért megbüntetni! -.-"""
2012. július 13. 08:55
|
|
Victoria9723visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 165114 offline
|
Ez komoly? Nem is látszik rajta hogy lebarnult.
2012. július 13. 14:31
|
|
Reniiiii97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.09. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 179885 offline
|
Atyaég! Most már biztosan tudom, hogy nem nem normálisak az emberek! Na inkább erre nem mondok már semmit, pedig lenne egy-két hozzáfűznivalóm...
2012. július 13. 15:01
|
|
DemiMomentsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 223 Csatolások: 0 Azonosító: 137349 offline
|
Nem értem miért aggodalmaskodik itt, amikor rengetegszer volt már olyan ,hogy hirtelen változott valami zsófin a képernyőn. például amikor tamás halála után a jelenetek voltak akkor is egyszer hidrogénszőke a másik percben pedig már az újabb hajszíne volt. simán észre lehetett venni ,ahogy azt is amikor a körme egyik percről a másikra más színű. szóval ennyit erről.
2012. július 13. 22:10
|
|
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline
|
Ez miért hír értékű?! xD
2012. július 13. 22:11
Útálom a sorozatot és a benne lévő szereplőket kivéve Zsófit
Ő mindig szimpi volt,de nemkell nagyra venni hogy lebarnult,erről tényleg nem tehet,már napoznia se lehet szegénynek?
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: