A plasztika árnyoldalai - sztárok előtte és utána
2012. július 09. 17:24
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
úristen mind borzasztó O.O négerek orrát cak ígybírják megplasztikázni mint michael jascksonnak és annak a másik csajnak ? :'\
2012. július 09. 17:52
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Jesszus,ez borzasztó!!!!!!!!!!!!!
2012. július 09. 18:02
|
|
miranda.cosgroveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 178585 offline
|
persze én sem ítélem el azokat akik plasztika műtétet végeznek magukon, de csak annak akinek tényleg muszáj. mint amikor [b[Drake Bell[/b] esett át plasztika műtéten, mert brutális balesete volt. na azt megértem.
de ez..undorító :S
de ez..undorító :S
2012. július 09. 19:24
|
|
Dailyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.04. Hozzászólás: 285 Csatolások: 0 Azonosító: 168547 offline
|
Soha sem plasztikáztattam volna meg magam, de szerintem, még a következő életemben sem fogom!!!
De nem is értem, hogy hogy lehetnek ennyire hülyék, hogy minden pénzüket, ilyen műanyag sz@rra költik!!!
2012. július 09. 19:28
|
|
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline
|
Tara Reid valami borzalmasan néz ki... Nem hiszem el, hogy jobb plasztikai sebészre nem telt volna, aki normálisan megcsinálta volna ezeket a korrekciós műtéteket..
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: