A plasztika árnyoldalai - sztárok előtte és utána
2012. július 09. 09:34
ENGEM SOKKOLTAK EZEK A KÉPEK.NEM TUDOM ELHINNI ,HOGY KOMOLYAN SZÉPNEK LÁSSÁK IGY MAGUKAT
2012. július 09. 09:41
|
|
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline
|
Szerintem előtte sokkal szebbek voltak, de hát ezt teszi a hülye emberrel, ha nem fogadja el a környezete.
2012. július 09. 09:48
|
|
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline
|
Félelmetes. Mindenki úgy szép, ahogyan a Jóisten megteremtette.
2012. július 09. 10:00
|
|
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline
|
nagyon ijesztőek lettek,sok hülye..
2012. július 09. 10:09
Hát ezek nagyon durvák, és igazad van: ladygagafun
2012. július 09. 10:34
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Ezek nagyon szörnyűek, és undorítóak... Fúj.
2012. július 09. 10:36
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Sosem értettem, hogy egy nőnek miért kell ennyire túlplasztikáztatnia magát.
Azt megértem, ha balesete volt, és valamilyen csúnya következménye lett, és ebből kifolyólag el szeretné tüntetni a nyomokat, de azt, hogy ennyire túlzásba viszik a dolgokat, nem tudom felfogni. Pláne, hogy egy alapból szép nőből egy csúnya, gumiarcú, prostikinézetű csaj lesz. Kiábrándító.
Azt megértem, ha balesete volt, és valamilyen csúnya következménye lett, és ebből kifolyólag el szeretné tüntetni a nyomokat, de azt, hogy ennyire túlzásba viszik a dolgokat, nem tudom felfogni. Pláne, hogy egy alapból szép nőből egy csúnya, gumiarcú, prostikinézetű csaj lesz. Kiábrándító.
2012. július 09. 10:58
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
A legtöbb undorító..
Tarán talán segítene, ha felszedne pár kilót. Úgy már nem lenne ennyire csúnya a bőre, és nem állna ki minden csontja...
Jacksonék túlzásba vitték a plasztikáztatást. Nem is kicsit.. Latoya már nem is hasonlít régi önmagára, Michael pedig a vége felé már úgy nézett ki, mint Voldemort hosszú hajjal.. A Bad idején nézett ki tökéletesen, azután már semmit sem kellett volna 'javíttatnia' magán..
Tarán talán segítene, ha felszedne pár kilót. Úgy már nem lenne ennyire csúnya a bőre, és nem állna ki minden csontja...
Jacksonék túlzásba vitték a plasztikáztatást. Nem is kicsit.. Latoya már nem is hasonlít régi önmagára, Michael pedig a vége felé már úgy nézett ki, mint Voldemort hosszú hajjal.. A Bad idején nézett ki tökéletesen, azután már semmit sem kellett volna 'javíttatnia' magán..
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: