Selena Gomez nemrég Adam Sandlerreel dolgozott együtt, és úgy tűnik nagyon élvezte a komikus társaságát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Selena Gomez imádja Adam Sandlert
2012. július 09. 00:21
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Ki nem szereti Adam Sandlert ?
2012. július 09. 00:47
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Most meg fogtok kövezni, de én annyira nem szeretem Adam Sandlert. Természetesen vannak jó filmjei, de a legtöbb gagyi. És még azok is csak a rossz fajtából. Persze emberileg lehet jófej, sőt, biztos vagyok benne, hogy nemcsak a kamerának teszi a szépet hanem az életben is ugyanolyan mókás, de színészként annyira nem nagy szám. Mert igazából, hülyét csinálni magából sok mindenki tud, csak ő kicsivel jobban csinálja és pénzt is kap érte.
De ettől függetlenül kedvelem, mint embert, a Távkapcs és az 50 első randi című filmjeit nagyon szeretem ezek úgy vélem, hogy még a "jó korszakában" keletkeztek.
De ettől függetlenül kedvelem, mint embert, a Távkapcs és az 50 első randi című filmjeit nagyon szeretem ezek úgy vélem, hogy még a "jó korszakában" keletkeztek.
1 felhasználónak tetszik:
Blade Dancer
2012. július 09. 00:52
|
|
judie94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.30. Hozzászólás: 249 Csatolások: 9 Azonosító: 174532 offline
|
miért köveznénk meg? ízlések és pofonok:D én meg Selena Gomezt nem szeretem,szerintem semmi hangja nincs,de hát ez van.Nem tetszik,így nem hallgatom,ennyi
Jogunk van a saját véleményhez.
2012. július 09. 08:12
Én is nagyon szeretem Adam Sandlert, mert nagyszerű színész. Nagyon jó filmei vannak.
2012. július 09. 08:26
Adam Sandler az én egyik kedvenc színészem is, nem is láttam olyan filmjét még amin nem szakadtam volna a nevetéstől..
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.