Justin Bieber szerint Liam Payne lenyúlta a frizuráját
2012. július 07. 20:18
Egyik volt osztálytársam, váltig állítja, hogy Justin az ő haját lopta el, mivel neki régebb óta ilyen a haja.
Csak azért, mert egyszer megemlítettük, hogy mennyire hasonlítanak. Ehhez mit szóltok?
2012. július 07. 20:23
Én imádom Jus-t és Liamet is... de Biebernek most nincs igaza. Ha Liam ilyen hajat akart, akkor ilyen lesz
2012. július 07. 20:24
|
|
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline
|
Dzsásztinka csak nem féltékeny? -.-
2012. július 07. 20:24
2012. július 07. 20:25
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Miért baj az,ha valakinek olyan a halya mint neki?Miért kell féltékenynek lenni?
Milyen gyerekes.
Milyen gyerekes.
2012. július 07. 20:26
|
|
Catherineboobtana |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 30 Azonosító: 137378 offline
|
Idézet
Justin Bieber és a One Direction – mi sem értjük teljesen, de ma biztosan ez a két legnagyobb név a pop zeneiparban.
Áááh imádom, hogy így lett megfogalmazva, minden tiszteletem a cikk írójának.
De komolyra fordítva a szót (lehet erről a témáról komolyan beszélni?), nehogy már emiatt akadjon ki az a kislány. Csomó tinigyereknek van még ilyen sérója, na és? Látszik, hogy Miss Bieber kezd eltűnni a süllyesztőben és valamivel fel kell magára hívja a figyelmet. És, nem, egyáltalán nem védem a 1D-t (nem is szeretem
2012. július 07. 20:26
|
|
Kriszti011új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.06. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 179619 offline
|
Nem hiszem h annyira nagyon lenyúlta volna:) Egyébként meg nem tök mindegy? olyan frizurát hord, amilyet akar, nincs benne a törvény kövnyben, h ne hordj olyan firzurát, amilyet más már hord.. nevetséges, és gyerekes! Megint keresi a balhét, ahogy eddig is. Egyre agresszívabb, már nem olyan mint a régi srác aki volt:/ Nem csodálom, hogy Selenával már megint a szakítás szélén állnak...
(Bár sosem voltam oda érte, mostmár biztos hogy nem is leszek)
Azért remélem, megnormul, vagy lenyugszik, esetleg megkomolyodik végre, és nem azt akarja majd bizonygatni, hgy ő már mennyire nem gyerek, meg hogy az állításokon amit rá mondanak, ellent mondjon.. ppff:D
(Bár sosem voltam oda érte, mostmár biztos hogy nem is leszek)
Azért remélem, megnormul, vagy lenyugszik, esetleg megkomolyodik végre, és nem azt akarja majd bizonygatni, hgy ő már mennyire nem gyerek, meg hogy az állításokon amit rá mondanak, ellent mondjon.. ppff:D
2012. július 07. 20:27
|
|
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline
|
Jézus Mária, segíts meg. Én nem gondoltam volna, hogy Justinka ennél lejjebb is tud süllyedni, de bebizonyosodott, hogy tévedtem. Szegénykénél híresebb lett a Vándájreksön (egyiket se csípem) és most irigykedünk, irigykedünk? Mert ez aztán marha egyedi.. Gratulálok Biebernek! Megint szépen lejáratta magát!
2012. július 07. 20:32
Ez vicces 
Fáj Justinnak ha valakinek jobban áll a hasnoló stílusú haj
Fáj Justinnak ha valakinek jobban áll a hasnoló stílusú haj
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: