Justin Bieber szerint Liam Payne lenyúlta a frizuráját
2012. július 09. 20:48
|
|
PinkLadyTimi1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 172980 offline
|
Nem is hasonlit de ha ugy vesszük Liam haja sokkal jobb
2012. július 09. 21:20
Azért csinálja, mert nem ő van a középpontban....meg szerintem unatkozik is egy kicsit!!!
2012. július 09. 23:39
|
|
Mia12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.15. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 177898 offline
|
Hát Justinnak elég nagy képe van ha azt hiszi, hogy mindenki az ő haját akarja lemásolni!! És már nem azért de Liam haja egyáltalán nem néz ki úgy mint azé a nyomié!!! Én személy szerint beleegyeznék hogy Justin új frizut csináljon magának mert az eddigiek elég hülyén néztek ki.
2012. július 09. 23:52
|
|
Amy..visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 395 Csatolások: 0 Azonosító: 178850 offline
|
"Nem tudjuk eldönteni, hogy Justint valójában milyen érdek vezette a nyilatkozatáig: esetleg még nagyobb figyelmet igényel az eddiginél, és valamivel újra sokkolnia kellett, vagy csak csupán nem tudja tűrtőztetni magát?"
Nem tudja tűrtöztetni magát, mostanában elég sokat hallottam erről.. és hát, Liam és JB haja teljesen különbözik..
és emberek hiszen JB -nek is megkell maradnia a sztárvilágban..ezért kavar..hiszen tenniee kell valamit a sikere érdekében..meg ha olyan jó barátok lennnének, akkor nem feltételezne ilyet....
Nem tudja tűrtöztetni magát, mostanában elég sokat hallottam erről.. és hát, Liam és JB haja teljesen különbözik..
és emberek hiszen JB -nek is megkell maradnia a sztárvilágban..ezért kavar..hiszen tenniee kell valamit a sikere érdekében..meg ha olyan jó barátok lennnének, akkor nem feltételezne ilyet....
2012. július 10. 11:44
|
|
petewright97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 153587 offline
|
A cikk írója kicsit szereti mindekettőt..!! xDD
2012. július 10. 12:50
|
|
Ladike 007új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 95 Csatolások: 62 Azonosító: 178618 offline
|
én csak biebert utálom Liam-et nem
2012. július 10. 14:13
|
|
Briguss0205*Blogger* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 1724 Csatolások: 115 Azonosító: 159342 offline
|
Hogy ez a Justin milyen beképzelt -.-''(elnézést kérek a fanoktól)
De most miért nem lehet ugyanolyan haja Liam-nek is?
Biztos,hogy azért vágatta olyanra,mert csak egyszerűen tetszik neki. Ez a Justin
Meg egyrészt szerintem sem ugyanolyan
De most miért nem lehet ugyanolyan haja Liam-nek is?
Biztos,hogy azért vágatta olyanra,mert csak egyszerűen tetszik neki. Ez a Justin
Meg egyrészt szerintem sem ugyanolyan
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: