Justin Bieber szerint Liam Payne lenyúlta a frizuráját
2012. július 08. 17:06
hát már nagyon elegem van ebből a b*zi "justin bieber-ből"....már nagyon idegesít....békén hagyhatná az 1D-t!!
2012. július 08. 17:06
am sztem liam-nek sokkal,de sokkal jobban néz ki a haja...
2012. július 08. 17:27
|
|
Annapoliszvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.30. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 162908 offline
|
Nem tudom mit feltűnősködik, nem azért de Liamnak sokkal jobb a haja. De hát mindegy, bíbörke csak féltékeny, mert aZ 1D sokkal jobb nála.
2012. július 08. 17:30
|
|
Leah097 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 512 Csatolások: 0 Azonosító: 176042 offline
|
1. Liam milliószor jobban néz ki,mint Justin.
2. Tudtommal nem Justin találta fel ezt a hajtípust,bárki hordhat ilyet,aki csak szeretne,úgyhogy csak fogja be.
3. Biztos vagyok benne,hogy ezt a megjegyzést azért tette,mert ő is érzi,hogy a One direction egyre híresebb lesz,és fél,hogy most már nem ő lesz a tinilányok kedvence,hanem az 1D-s fiúk. Tart attól,hogy a One direction lefogja őt nyomni. És tarthatsz is,Justin,mert az 1D trilliószor tehetségesebb és helyesebb nálad. Ez van,el kell fogadni xD
vagy pedig azért tette ezt a megjegyzést,mert szeretne mindig a középpontban lenni...
2. Tudtommal nem Justin találta fel ezt a hajtípust,bárki hordhat ilyet,aki csak szeretne,úgyhogy csak fogja be.
3. Biztos vagyok benne,hogy ezt a megjegyzést azért tette,mert ő is érzi,hogy a One direction egyre híresebb lesz,és fél,hogy most már nem ő lesz a tinilányok kedvence,hanem az 1D-s fiúk. Tart attól,hogy a One direction lefogja őt nyomni. És tarthatsz is,Justin,mert az 1D trilliószor tehetségesebb és helyesebb nálad. Ez van,el kell fogadni xD
vagy pedig azért tette ezt a megjegyzést,mert szeretne mindig a középpontban lenni...
2012. július 08. 17:48
|
|
Mrs. Stylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.13. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 173382 offline
|
Leah097 igazad van...
2012. július 08. 18:33
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Jaaaj...ez komoly hír? Justin biztos nem mérgesen jegyezte meg ha tényleg emgtörtént..bírja a srácokat ez twitteren látszik,és twitter az igaz..

Több 100.000 fiúnak van/volt ilyen haja.
Mellesleg én pont pár napja ovlastam kia We love pop magazint, de Liam-ot nem hozta fel benne:)
Több 100.000 fiúnak van/volt ilyen haja.
Mellesleg én pont pár napja ovlastam kia We love pop magazint, de Liam-ot nem hozta fel benne:)
2012. július 08. 18:48
|
|
puppymore.Lvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 132435 offline
|
Egyetlen mondattal elérte,hogy lealacsonyodjon a szemembe.
Liamat mindenki hagyja békén! <3
Liamat mindenki hagyja békén! <3
2012. július 08. 19:21
|
|
Szamóca-97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.06. Hozzászólás: 174 Csatolások: 0 Azonosító: 168694 offline
|
Justin ahogy nő egyre nagyobb a szája, amúgy sem kedveltem de most már... a cikk jól meg van írva, de a hírérték(!)...
2012. július 08. 20:06
Pff...ki utanozna ot? XD Amugy Liam haja nem is olyan..
2012. július 08. 20:09
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
Justin egyediséget akar vinni ahajába és azt akarja hogy ne utánozza senki???A megoldás egyszerű növessze meg egy kicsit a haját birotvával húzzon bele pár csíkot festesse be libaf*szöldre és tádá egyedi séróval rendelkezik és már is nem akarja majd senki se utánozni!!!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: