Justin Bieber szerint Liam Payne lenyúlta a frizuráját
2012. július 08. 12:06
Ha nincs köztük akkora harag, miért nyilatkozta ezt? Ja, igen: mert nem bír megülni a seggén, és fölöslegesen jártatja a száját, szokás szerint -.-"
2012. július 08. 12:16
|
|
Frizzievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.04. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 154644 offline
|
Egyre bunkóbb a gyerek, ennyire nagyképűnek nem tudom mire kéne lennie... Jó, oké, az biztos, hogy van hangja, de akkor is: elszaladt vele a ló. Vele ellentétben a 1D megmaradt olyannak, amilyen volt.
2012. július 08. 12:18
|
sztár klauúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.26. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 164405 offline
|
hát ez gáz ! amúgyis nem is nyúlta le a haját !! Oo
2012. július 08. 12:19
|
|
Beckybeckyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 251 Csatolások: 6 Azonosító: 176631 offline
|
ajj ez a kis nyápic gyerek már mindenért hisztizik? -.- a világon még 1000 embernek olyan haja van mint neki.. ha talán egyedi haja lenni a kedves Justin Biebernek, akkor nem utánoznáék..-.- szóval ne rinyáljon már ennyit.-.- lehet hogy egyes embereknek híres, de attól még ugyanaza kisfiúú.-.-
2012. július 08. 12:24
|
|
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline
|
HHHHÚÚÚÚÚÚÚÚÚ Justin JJJJJJJEEEE Liam.
szerintem Liamnek jobban áll.Beckybecky ez tényleg igy van.
szerintem Liamnek jobban áll.Beckybecky ez tényleg igy van.
2012. július 08. 12:24
|
|
Asaka_Savisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.10. Hozzászólás: 152 Csatolások: 819 Azonosító: 145163 offline
|
Szerintem Justin nem tudja elviselni, hogy a One Direction egyre jobban tör feljebb az iparban. Valamivel muszáj magára hívnia a figyelmet.
"gondoltam, hogy bele kellene vinnem egy kis egyediséget" - ebben mi az egyedi? Minden második srác ilyen hajjal mászkál. -.-'
"gondoltam, hogy bele kellene vinnem egy kis egyediséget" - ebben mi az egyedi? Minden második srác ilyen hajjal mászkál. -.-'
2012. július 08. 12:41
|
|
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline
|
Hát minek közremüködni Jusninnak a One Direction számokba hiresebbek mint J.
2012. július 08. 12:43
Sorry fanok, de szerintem ez most zsösztinnek áll jobban. Igaz lányos a feje, de liamnek nem olyan jó ez a haj. NEki olyan... átlagos feje van vele.
2012. július 08. 12:58
|
|
Kriszti 1Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.24. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 169980 offline
|
Hát nem tudom,hogy tik hogy vagytok vele
De Liam haja parányit se hasonlit Justin hajához
nem tudom,hogy mit kell egyfolytába pattognia
csak nem fél,hogy az 1D-nek nagyobb lesz a népszerűsége mint neki? vagy ez már megtörtént? nem tudom
2012. július 08. 13:01
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
nemtudom , nekem az se lenne baj ha tényleg másolna csak kér hogy nem másolja .... :'| justin bieber mostanába mindenen felkapja a vizet már nemtud máshogy címpalra kerülni minthogy botrányokat cisnál és leszól másokat ?! hát szerintem csak egy kicsit féltékeny , mert az 1D-be van 5 helyes fiú és most mindenki őket szereti nem csak JB-t..
2012. július 08. 13:05
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
Bizonyára mindenki az ő sz_ros haját kopizza, mikor már előtte is volt ilyen az összes melegen. 
Kedvenc részem: egész nap a medencében voltunk.
Kedvenc részem: egész nap a medencében voltunk.
2012. július 08. 13:06
Liamnak jobb a haja és egy kicsit sem hasolít Bieberéhez.
2012. július 08. 13:08
|
|
apk196169új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.05. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 179525 offline
|
JB milyen egy beképzelt állat már!Nem tudom,hogy melyiküknek volt hamarabb és,hogy milyen haja,de röhejes,hogy minden ilyen kis hülye problémát hetekig nyáladzanak...kit érdekel a hajuk...komolyan...egyébként meg mindenkkinek olyan haja lehet,amilyet akar,és ha olyan teetszik amilyen egy másik sztárnak van,akkor mért ne csinálhatná olyanra?
2012. július 08. 13:10
Ááááá...gecc!!!!!!De nagyon XD. Ez röhej. Akkor az a sok ezer átlagos fiúra is ezt mondhatná akinek ugyanolyan a frizurája... ez nevetséges!!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: