Justin Bieber szerint Liam Payne lenyúlta a frizuráját
2012. július 08. 05:41
Ez hamis,de ha megdfordítjuk,hogy Bieber köcsög nyúlta le Liam frizuráját akkor helyes a válasz
2012. július 08. 08:02
|
|
biitRoxiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.11. Hozzászólás: 219 Csatolások: 0 Azonosító: 171046 offline
|
Liam-nak már 2008-ban amikor elsönek jelentkezett az X-Faktorba akkor olyan haja volt mint amikor berobbant a Justin Bieber láz : vasalt haj
Még hogy Liam nyúlta le xd:'D
Még hogy Liam nyúlta le xd:'D
2012. július 08. 08:04
Justin Bieber & One Direction : ,, legnagyobb név a pop zeneiparban."
Ez meg, hogy lehet és miért pont Ők.?
Engem az 1D és Biber teljesen nem izgat már a csapból is Ők folynak, de mindegy ...
Amúgy engem már nem érdekelnek ezek a majmolós cikkek.
Ez meg, hogy lehet és miért pont Ők.?
Engem az 1D és Biber teljesen nem izgat már a csapból is Ők folynak, de mindegy ...
Amúgy engem már nem érdekelnek ezek a majmolós cikkek.
2012. július 08. 08:10
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Mindig elhatározom, hogy megkedvelem Justin-t, de mindig sikerül valami olyat tennie amitől elveszi a kedvemet
Nem tudom miért hiszi, hogy körülötte forog a világ, de ideje lenne visszavenni abból a hatalmas képéből
Nem tudom miért hiszi, hogy körülötte forog a világ, de ideje lenne visszavenni abból a hatalmas képéből
1 felhasználónak tetszik:
Mia csaje
2012. július 08. 08:17
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Idézet
Justin Bieber és a One Direction – mi sem értjük teljesen, de ma biztosan ez a két legnagyobb név a pop zeneiparban.
Nekem meg olyan a hajam, mint Miley Cyrus-nak. Valaki nem szeretné azt is megírni?
Mia csaje
2012. július 08. 08:29
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
ez annyira nagyóón fontos hogy olyan a haja neki.. komolyan... fél világ összeomlik most x.x -.-
2012. július 08. 08:31
"Justin Bieber és a One Direction – mi sem értjük teljesen, de ma biztosan ez a két legnagyobb név a pop zeneiparban."
TÉnyleg? Mégis kik körében, a 12 éven aluliaknál?
TÉnyleg? Mégis kik körében, a 12 éven aluliaknál?
2012. július 08. 09:27
|
|
domika666visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 225 Csatolások: 0 Azonosító: 137666 offline
|
JAjj fogja má be az a kis izé. Miért csak neki lehet olyan haja?? És azt nem Justinos hajnak nevezik attól hogy neki olyan van. Úgyhogy nem nyúlta le a haját és az a kis Justin fogja be a száját mert nem ő isten hogy itt megmondja hogy kinek milyen haja legyen. Nem??
Mia csaje
2012. július 08. 09:31
|
|
HeyAlicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 332 Csatolások: 0 Azonosító: 153816 offline
|
Ember, ez az egész már olyan szinten gyerekes.. Nem szeretem egyiket sem, de ez az egész már egy teljesen új értelmet ad a szánalmas kifejezésnek. Egyes fórumozó hozzászólása pedig egyszerűen... hülyeség? Ti örülnétek neki, ha lefiúznának titeket? (lányok esetében)Amíg nem ismeritek Justin Biebert, addig nincs okotok elítélni.Szerintem Justin Bieber és a One Direction kapcsolata csupán csak a hírnév miatt van, az ilyen megszólalásokon látszik, hogy valójában nem jönnek ki túl jól.
2012. július 08. 09:31
|
Mia csajevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.22. Hozzászólás: 302 Csatolások: 0 Azonosító: 151551 offline
|
1.Sok embernek vahy eredetleg olyan haja mint ennek a k*csögnek. (Bieber)
2.Liamnak eredetileg ilyen a haja és nem másolta le azt a ny*mit
Még sosrolhatnék dolgokat,de nem teszem.
Szerintem Justinnak feltűnési viszketegsége van ami úgy viszket mintha aranyere lenne
(a TV-ben zt hallottam,hogy az viszket, én nem udom, mert nkem nincs ilyenem)
House of wax egyetértek ezt én is már elhatároztm,de valahogy ne sikerül,mert ez a gyerek idegesítő és Corby neked is igazad van, buburka ez jó poén nekem teszik
Silenc veled is egyetértek
2.Liamnak eredetileg ilyen a haja és nem másolta le azt a ny*mit
Még sosrolhatnék dolgokat,de nem teszem.
Szerintem Justinnak feltűnési viszketegsége van ami úgy viszket mintha aranyere lenne
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.