Ashley Tisdale meglepte rajongói oldalának szerkesztőit
2012. július 07. 14:31
Ashley nagyon kedves, aki nem hitte, itt a bizonyíték
2012. július 07. 14:40
Ashley igazán jószívű, látszik, hogy törődik a rajongóival.
2012. július 07. 15:05
|
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline
|
Mivel én is már egy jó ideje portálszerkesztő vagyok, ezért tudom, hogy milyen sok munkát kell belefektetni egy jó oldalba. Tartalmas is kell, hogy legyen, le kell nyűgözni a látogatókat - és igen, népszerűsíteni is kell az oldalt. Minden elismerésem a szerkesztőknek, hiszen 2007-től nem kis dolog minden nap feltenni az adott sztárról a friss infókat, sőt, ha egy más nemzetiségű oldal foglalkozik a sztárral, akkor még fordítani is kell. Nem kis munka - nem annyiból áll, hogy csak feldobáljuk a képeket, és a szöveget, sokkal több minden van a háttérben. Szerintem ha eljutott idáig az oldaluk, hogy Ashley menedzsere is tudott róla, akkor főleg. Csak ilyenkor egy hátulütője van a dolognak: bármennyire szép, és jó dolognak tűnik annak a két szerkesztőnek - akik tény, hogy rengeteget dolgoztak a rajongói oldalukkal -, jogosan merül fel az a kérdés, hogy mi van a többi Ashley-vel foglalkozó oldal szerkesztőivel? Mert szerintem minden olyan rajongói oldal szerkesztője, aki lelkiismeretesen évekről-évekre tisztességesen foglalkozott és még foglalkozik vele, ill. frissíti, az is megérdemelne egy találkozót a kedvencével. De ettől függetlenül tényleg kedves gesztus, amit a portálszerkesztők talán még jobban megérthetnek.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2012. július 07. 15:38
|
|
senorita.torresúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 179305 offline
|
hmmm... gratulálok nekik. nagyon szerencsések. ( :
2012. július 07. 17:43
Ez kedves dolog volt Ashleytől. Látszik hogy igenis törődik a rajongóival!
2012. július 07. 18:02
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Ez nagyon aranyos gesztus volt tőle.
2012. július 07. 18:21
|
|
cady_heronúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 179701 offline
|
A kis mázlisták
2012. július 07. 18:59
|
|
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1512 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline
|
Nagyon szeretem őt, most sem csalódtam benne. Ez nagyon kedves volt tőle!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.