Az egész világ megdöbbent, mikor az álompár - Katie Holmes és Tom Cruise - bejelentette válását. Bár házasságuk nem ment zökkenőmentesen, kislányuk születésével úgy tűnt, lenyugodtak a kedélyek a pár és a sajtó között. Hollywood egykori sztárpárjának női fele, Katie azonban kifakadt egy interjúban hat héttel a válása előtt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Katie Holmes: „Végre szabad lehetek!”
2012. július 07. 00:39
|
|
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 704 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline
|
Hajrá Katie!
De azért Suri-t sajnálom
2012. július 07. 00:39
|
|
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 704 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline
|
Hajrá Katie!
De azért Suri-t sajnálom
2012. július 07. 00:50
Én is Katie-nek szurkolok. Megérdemli hogy boldog legyen.
2012. július 07. 01:49
Lunes egyetértek! Tom mellett nem kapna jó nevelést, pláne hogy a szektájával akarná átmosni szegény gyerek agyát! -.-"
2012. július 07. 01:54
Abból a gyerekből kinevelni azt a sok rosszat... Hát... hajrá, ha Katie kapja meg Surit.
2012. július 07. 03:04
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
Tom mindig is szemét volt, sajnálom szegény nőt.
2012. július 07. 05:58
igen most még ezt mondja,de mi lesz pár hónap múlva mikor szüksége lenne a "volt" férjére és ő nem lesz ott!
2012. július 07. 07:20
En is Katie parti vagyok, es BichGirl, nem hiszem hogy ezek utan szuksege lenne ra, se anyagiakban, se pedig masban.
2012. július 07. 07:46
BichGirl: Egy ilyen emberre soha semmi szükség, mint Tom. Ha én lennék a volt feleség, többé az életben nem állnék vele szóba, és olyan messzire költöznék, amennyire csak tudok.
2012. július 07. 08:33
|
sellytanker |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 716 Csatolások: 525 Azonosító: 164357 offline
|
Ez mos komcsi??
2012. július 07. 08:43
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Ha ilyen akarat gyenge nő valaki, nem fogom sajnálni. Pontosan tudta, hogy kihez megy, a papír, amit házasság kötéskor aláírt nem kötelez rabszolgaságra. Katie-nek nagyon is megfelelt ez a színjáték. Bár, a bájos tinilány szerepkörből sokat veszített, azzal hogy hozzáment, de így közepesen ismertből nagyon ismert színésznő lehetett Tom mellett. Mrs. Cruise-nak meg talán pár helyen olvastam, mindig Katie Holmes-ként szerepelt a médiában.
2012. július 07. 09:16
|
|
berniniciJustMe |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 1290 Csatolások: 24 Azonosító: 154346 offline
|
Ha ilyen rosszul bánt vele Tom, akkor hogy bírta ki eddig is? Ha már ennyire rosszul érezte magát, miért nem állt ki magáért, vagy lépett ki ebből a házasságból hamarabb? Nem értem én ezt...vagy marad a pénz
2012. július 07. 09:21
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Nos, ha egy házasság meg romlik és már nem megmenthető főleg ha ilyen dolgok vannak a háttérben, én megértem, és szerintem mint mindenki támogatjuk Katie-t. És remélem hozzákerül a kislány, mert még meglehet nevelni, abban a korban van..
2012. július 07. 10:02
|
LittleKatvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 179363 offline
|
Nagyon remélem, hogy Suri Katie-hez kerül, mert ha Tom kapja meg, ugyanúgy elküldi abba a kiképzőtáborba, ahogy eredetileg is tervezte.
Viszont nagyon remélem, hogy Katie nem kényeszteti el mégjobban, csak hogy könnyítsen szegény gyerek lelkén.
És mellesleg örülök hogy végre a sarkára állt, és kimondta amit gondolt!
Viszont nagyon remélem, hogy Katie nem kényeszteti el mégjobban, csak hogy könnyítsen szegény gyerek lelkén.
És mellesleg örülök hogy végre a sarkára állt, és kimondta amit gondolt!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: