A Pretty Little Liars sztárja aláírta a szerződést a Hollywood Recordsszal, hogy elkezdhessen dolgozni első albumán.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lucy Hale country énekesnő lesz
2012. július 06. 14:49
|
|
Kelly_Clarksonfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.14. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 165270 offline
|
2012. július 06. 14:52
Lucy nagyon tehetséges az éneklésben is úgy látszik.
Nagyon jó szám lett, bejön, hogy zenei karrierbe kezd, sok sikert kívánok neki!
2012. július 06. 14:57
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Lucynak nagyon szép hangja van, én már hallottam tőle pár dalt, azok közül a Run This Town és Bless Myself c. dalai óriási kedvencemmé váltak. Ezért természetesen nagyon várom már az új albumát, aminek nem örülök, az viszont az, hogy country stílusú lesz... Én a country stílust csak nagyon kevés énekesnőnél szeretem, és inkább a pop a nagyobb kedvencem, jobban örültem volna neki, ha Lucy Hale is pop albummal jelentkezik. De azért remélem, jól fog állni neki a country is, és hallgatható dalok lesznek azon az albumon.
2012. július 06. 15:16
Nah , de jó
Hallottam már énekelni , és csodálatos hangja van , énekesnőnek is megállja majd a helyét. Annak külön örülök , hogy nem egy új pop énekes fog minket boldogítani egy újabb tucatzenével. Hanem végre mer valaki egy új irányzatra
Amúgy meg imádom a country zenét , ugyhogy még egy jó pont
2012. július 06. 15:31
|
|
Stephanniie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 736 Csatolások: 324 Azonosító: 172634 offline
|
nagyon szép hangja van
2012. július 06. 15:48
Úristen, ez a hír teljesen feldobta a napomat!
Hallottam már Lucy-t énekelni, és egyszerűen fantasztikus hangja van, imádom. Sok sikert neki!
2012. július 06. 15:52
Már hallottam korábban, hogy nagyon szeretne a zenével foglalkozni, szóval ennek nagyon örülök. Gyönyörű hangja van, bár én még csak a Pretty Little Liarsben hallottam énekelni. Tényleg van tehetséges ehhez is. Sok sikert Neki a továbbiakban!
2012. július 06. 16:06
Ahww.... dejóó.. alig várom.. nagyon szeretem Lucyt és gyönyörű hangja van, és a country-t is szeretem. úgyhogy, biztos vagyok benne, hogy tetszeni fog nekem.
♥♥♥
2012. július 06. 16:24
|
|
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline
|
De jó
Már hallottam a(z) A Cinderella Story: Once Upon A Song-ban énekelni és tök jó hangja van
2012. július 06. 16:43
|
|
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1159 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline
|
Én mondjuk nem nagyon ismerem a kiscsajt, de nagyon jó hangja van, úgyhogy kívánom neki, hogy sikeresen befusson énekesnőként.
2012. július 06. 17:02
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Lucy Hale country énekesnő lesz
Szerencsére. Én személy szerint nagyon örülök neki, hogy ezt a stílust szeretné, de mondjuk, révén hogy Tennessee-ből származik így ez némileg érthető is. Sőt ez igazából külön tetszik, hogy nem éppen a legnépszerűbb stílust választotta, hanem megmaradt annál, amihez kötődik.
Ami pedig a hangját illeti, szerintem pont olyan, mint Ő. Nagyon szép.
Személyes kedvencem tőle pont ez a szám, amit a cikkhez linkeltek, szerintem jó dal, és biztos vagyok benne, hogy sikeres lesz, mint énekesnő, mindenesetre ez a párosítás, hogy Lucy+country már most nagyon tetszik, alig várom, hogy megjelenjen az albuma.
Szerencsére. Én személy szerint nagyon örülök neki, hogy ezt a stílust szeretné, de mondjuk, révén hogy Tennessee-ből származik így ez némileg érthető is. Sőt ez igazából külön tetszik, hogy nem éppen a legnépszerűbb stílust választotta, hanem megmaradt annál, amihez kötődik.
Ami pedig a hangját illeti, szerintem pont olyan, mint Ő. Nagyon szép.
2012. július 06. 17:14
Lucynek csodáltaos hangja, van örülök, hogy megint énekel
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

2 felhasználónak tetszik: