Idézet (sophiej @ 2012.07.06. 16:00)
Nem szeretem Skrillex zenéjét. Zene az egyáltalán? Mert csak egy gépből... á, mindegy. A filmet meg fogom nézni Nessa és Ashley miatt, azonban aggódom, hogy milyen hatással lesz benne Selena a rajongóira. Ő maga is megmondta, hogy nem szeretné, ha a 16 éven aluli rajongói látnák a filmet. És igaza is van, mert durván fognak benne beszélni, meg a szex és a drogok is nem egyszer fognak előjönni. Ha kihisztizik a kis 10-11 évesek, hogy márpedig ők meg akarják nézni, mert "Júúj, Selena van benne!" nem olyan biztos, hogy jó hatással lesz rájuk, sőt... inkább az ellenkezője. Már csak azt nem értem, hogy ha az interjúban konkrétan elmondja, hogy "Megmondtam a rajongóimnak, hogy nézzék a sorozatomat. De ne nézzék meg ezt a filmet, mert csúnya lesz." Tehát, ha már Ő is tudatában van annak, hogy nem lesz jó hatással a film a kisebb rajongókra, akkor miért vállalta el? Ennyi esze azért igazán lehetett volna neki is. Vanessa már régen nem dizni lány, így miatta nem hiszem, hogy annyira erőlködnének a kisebbek, Ashley miatt pedig pláne nem, hisz' azt sem tudják kicsoda, annak következtében, hogy a PLL-t még nem adják Magyarországon. Szóval a 16-15 éven aluli Selena rajongóknak: tudom, hogy meg akarjátok nézni a filmet, utána meg nagyobbnak és menőbbnek fogjátok érezni magatokat, de ez nem jó. Bár így belegondolva valószínűleg a tagokat itt fikarcnyit sem érdekli a véleményem, így inkább nem is folytatom.
Már miért ne vállalta volna el? Végre egy komolyabb téma, mint az általános filmjeiben és attól, mert kisebbek rajonganak érte, még nem kell visszadobnia a szerepet. Egyébként meg a mai 10-11 évesek is rég tudják már mi az a szex és drog. Nem kell ennyire aggódni emiatt.

0 felhasználónak tetszik: