Skrillex fogja csinálni a Spring Breakers zenéjét
2012. július 06. 16:00
Nem szeretem Skrillex zenéjét. Zene az egyáltalán? Mert csak egy gépből... á, mindegy. A filmet meg fogom nézni Nessa és Ashley miatt, azonban aggódom, hogy milyen hatással lesz benne Selena a rajongóira. Ő maga is megmondta, hogy nem szeretné, ha a 16 éven aluli rajongói látnák a filmet. És igaza is van, mert durván fognak benne beszélni, meg a szex és a drogok is nem egyszer fognak előjönni. Ha kihisztizik a kis 10-11 évesek, hogy márpedig ők meg akarják nézni, mert "Júúj, Selena van benne!" nem olyan biztos, hogy jó hatással lesz rájuk, sőt... inkább az ellenkezője. Már csak azt nem értem, hogy ha az interjúban konkrétan elmondja, hogy "Megmondtam a rajongóimnak, hogy nézzék a sorozatomat. De ne nézzék meg ezt a filmet, mert csúnya lesz." Tehát, ha már Ő is tudatában van annak, hogy nem lesz jó hatással a film a kisebb rajongókra, akkor miért vállalta el? Ennyi esze azért igazán lehetett volna neki is. Vanessa már régen nem dizni lány, így miatta nem hiszem, hogy annyira erőlködnének a kisebbek, Ashley miatt pedig pláne nem, hisz' azt sem tudják kicsoda, annak következtében, hogy a PLL-t még nem adják Magyarországon. Szóval a 16-15 éven aluli Selena rajongóknak: tudom, hogy meg akarjátok nézni a filmet, utána meg nagyobbnak és menőbbnek fogjátok érezni magatokat, de ez nem jó. Bár így belegondolva valószínűleg a tagokat itt fikarcnyit sem érdekli a véleményem, így inkább nem is folytatom.
2012. július 06. 16:12
Én esm szereten ezt a doubstepet! Semmi jó nincs benne, tehát ezt a Skrillexet sem szeretem. A filmet viszont szívesen megnézném!
2012. július 06. 18:09
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
Na, az érdekes lesz
2012. július 06. 18:25
Idézet (janet7 @ 2012.07.06. 16:35)
Legalább akkor már a zenéjéről tudjuk, hogy semmit nem fog érni. 
Szerintem ez a szereposztásáról is elmondható.
2012. július 06. 18:52
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
skrillex nem éppen a kedvencem,nem biztos h illeni fog a filmbe bár ki tudja...
2012. július 06. 18:56
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Már nagyon-nagyon várom a filmet.
2012. július 06. 20:10
Kíváncsi leszek majd a zenékre.. na meg a filmre is
2012. július 06. 20:44
|
|
DemiLovatovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.03. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 168480 offline
|
Hát erre kíváncsi vagyok.
2012. július 06. 21:32
Nem a legnagyobb kedvencem Skrillex de szerintem érdekes lesz!
2012. július 06. 22:24
Valami jó akkor már biztos lesz a filmben.
Tuti nagyon jó zenét kreál hozzá, mint mindig.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: