A Moves Like Jagger tavalyi sikere után Christina egyedül próbál megállni a talpán. A Billboard értesülései szerint augusztusban érkezik új dala.
A teljes cikkhez kattints ide!
Augusztusban jön Christina Aguilera visszatérő dala
2012. július 06. 13:17
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Már nagyon várom,remélem tényleg visszatér régi stílusához.
2012. július 06. 13:19
Vééégre! Alig várom. Ideje, hogy végre olyan ragadjon már mikrofont, akinek hangja is van és még énekelni is tud.
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. július 06. 13:21
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Én már nagyib várom, remélem, jó lesz.
2012. július 06. 13:21
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
De jó hír, végre már
Egy egész albumnak jobban örülnék, de ez is haladás, hogy legalább egy dalt kapunk tőle. Nagyon örülök, hogy visszatér a régi stílusához, az az '50-es-60as évek stílusa nagyon jól állt neki
Hajrá!!
2012. július 06. 13:31
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Kíváncsi vagyok,hogy milyen lesz!
2012. július 06. 13:49
|
|
sajtimajsziivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.06. Hozzászólás: 134 Csatolások: 0 Azonosító: 177294 offline
|
Hát én kívánci vagyok rá
: )
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.