már-már klasszikus
Titanic (1997)
2007. február 21. 17:54
Kate Winslet, Leonardo DiCaprio, Billy Zane
már-már klasszikus
*nosztalgiázik egy sort*
már-már klasszikus
31 felhasználónak tetszik:
katie993,
thundercloud,
dave095,
mikeyla,
AmyVie,
dóóra,
pillecukor3,
DisneyFans,
anna17,
Sugarbabes,
a7xforever,
keiiko,
Adrianna,
nicol bellox,
alvin88864,
House Of Wax,
Karina197,
Jackspezso,
Enny96,
Black Hearth2,
Cintii,
Jay_Grl,
Misao,
vercsi,
Black Horse,
TheDanush,
sMokEe.cLouD,
Filmfan719,
xMilesss,
An_d_a,
Lindsay019
2007. február 25. 11:37
+ James Cameron
22 felhasználónak tetszik:
katie993,
thundercloud,
dave095,
mikeyla,
dóóra,
DisneyFans,
BunnyGirl,
keiiko,
Adrianna,
nicol bellox,
alvin88864,
pamika1999,
House Of Wax,
szasz0920,
AmyVie,
Black Hearth2,
Cintii,
Jay_Grl,
Black Horse,
xMilesss,
An_d_a,
Lindsay019
2007. április 22. 01:49
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
repost
1 felhasználónak tetszik:
Sugarbabes
2007. július 25. 19:49
Olyan nyálasan helyes volt a Titanicban!!!!
Imádtam már akkor is. (7 éves voltam
Imádtam már akkor is. (7 éves voltam
2008. február 14. 21:44
|
|
bugeszkavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.16. Hozzászólás: 194 Csatolások: 171 Azonosító: 49665 offline
|
Ez az az idõszak, amit az ember akaratlanul sem felejt el.
Szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki a film (na meg Leo) bûvkörében élt hónapokig. Sõõt... a mai napig kultuszfilm, imádom.
Szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki a film (na meg Leo) bûvkörében élt hónapokig. Sõõt... a mai napig kultuszfilm, imádom.
2008. június 06. 19:38
|
|
suzy182♥sweetkisses♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.04. Hozzászólás: 6765 Csatolások: 13320 Azonosító: 31521 offline
|
Imádom!..Leo
1 felhasználónak tetszik:
nicol bellox
2008. november 19. 13:30
|
|
princessbibuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.29. Hozzászólás: 100 Csatolások: 118 Azonosító: 47694 offline
|
Örök klasszikus... Kate gyönyörû és azóta is a vörös haj áll neki a legjobban (szerintem), Leo persze nyálasképû, de helyes, ahogy annak lennie kell
2009. március 08. 10:52
|
|
BeautifulScarsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.27. Hozzászólás: 120 Csatolások: 227 Azonosító: 88611 offline
|
one of my fav movies... thanks for sharing these great pics
2009. július 17. 03:31
|
|
MillaNut09visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 83956 offline
|
Great post. I love this movie and these are great stills. Thanks.
2009. július 18. 15:32
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Hát ezen a filmen mindig bõgtem
Errõl jut eszembe , már elég régen láttam , meg kéne még egyszer nézni
Köszi a képeket
Errõl jut eszembe , már elég régen láttam , meg kéne még egyszer nézni
Köszi a képeket
2010. március 12. 23:58
|
|
MacarothHintalózsoké |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.20. Hozzászólás: 1059 Csatolások: 147 Azonosító: 118038 offline
|
Már csak alig két év, és a Titanic-ot is megnézhetjük magunknak 3D-ben, hiszen James Cameron azt tervezi, hogy a halhatatlan romantikus történetet kicsit felturbózzák számítógéppel.
Most, hogy egyre csak nõ a térhatású filmeket játszó mozik száma és nemsokára a házimoziban is elérhetõ lesz a technológia, csak idõ kérdése, hogy egyes filmklasszikusok 3D-ben is megjelenjenek, új bemutatót kapjanak. Ha pedig 3D, akkor természetes, hogy az Avatarral nagyot kaszáló James Cameronra gondolunk.
Cameron egyik legjobb, legelismertebb és legsikeresebb filmje a Titanic volt, s a rendezõ a USA Today kérdésére elárulta, hogy tervezik a Titanic 3D bemutatását. Jelen állás szerint, ha minden jól alakul, akkor 2012 tavaszán láthatjuk Leonardo DiCapriót és Kate Winsletet 3D-ben. Azért kell eddig várni, hogy a hajó elindulásának 100. évfordulóját köszönthesse a film új bemutatásra.
szóval fejeket le ha jön a jéghegy
Most, hogy egyre csak nõ a térhatású filmeket játszó mozik száma és nemsokára a házimoziban is elérhetõ lesz a technológia, csak idõ kérdése, hogy egyes filmklasszikusok 3D-ben is megjelenjenek, új bemutatót kapjanak. Ha pedig 3D, akkor természetes, hogy az Avatarral nagyot kaszáló James Cameronra gondolunk.
Cameron egyik legjobb, legelismertebb és legsikeresebb filmje a Titanic volt, s a rendezõ a USA Today kérdésére elárulta, hogy tervezik a Titanic 3D bemutatását. Jelen állás szerint, ha minden jól alakul, akkor 2012 tavaszán láthatjuk Leonardo DiCapriót és Kate Winsletet 3D-ben. Azért kell eddig várni, hogy a hajó elindulásának 100. évfordulóját köszönthesse a film új bemutatásra.
szóval fejeket le ha jön a jéghegy
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.