Sztárok és viaszbabáik — de tényleg hasonlítanak? II.
2012. július 11. 11:08
|
|
Cressivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 286 Csatolások: 0 Azonosító: 154454 offline
|
Van amelyik tiszta, hogy még én sem tudtam első ránézésre eldönteni,hogy most melyik a szobor...
Valamelyik aztán annyira el lett szúrva, hogy tényleg nem rá hasonlít. De igazából mindegyik szép munka. ^^
2012. július 11. 11:49
|
|
Christiina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 504 Csatolások: 110 Azonosító: 175233 offline
|
Nekem RiRi szobra tetszik a legjobban
2012. július 11. 16:07
a rosszak közé, most kifejezetten rossz, néhol kegyetlen babák vannak.
egyébként nekem Cherylé tetszik a legjobban.
2012. július 11. 17:22
|
|
AmyTurnervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 165135 offline
|
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem Shakira viaszszobráról Beyoncé, Jennifer Anistonéról pedig a fiatal Barbra Streisand jut eszembe...MizuLizu, Rihanna viaszszobrai vannak a képen, nem ő maga.
2012. július 11. 19:15
|
|
musicgirl483új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.13. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 163778 offline
|
ez nagyon durva
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: