Jól tették azért a pénzért amennyit ez keres azért verjék is!!!
Mondjuk jobban is megverhették volna!
Megverték Varga Viktort!
2012. július 06. 10:58
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
2012. július 06. 11:35
Hát nem tudja magát megvédeni...élég béna a gyerek.
2012. július 06. 12:06
|
|
TiniLady12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 179435 offline
|
Olvassátok már el rendesen...nem magáról mondta hogy szép meg csinos hanem hogy szép és csinos csajokkal bullizott..szövegértés:0..-.-''
És amúgy is nekem azt ne mondjátok hogy más pasit nem láttatok még póló nélkül...és nem kellett volna erőszakot alkalmazni...-.-
És amúgy is nekem azt ne mondjátok hogy más pasit nem láttatok még póló nélkül...és nem kellett volna erőszakot alkalmazni...-.-
2012. július 06. 12:10
|
|
TiniLady12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 179435 offline
|
Bsun: olvasd már el mégegyszer a cikket...azt mondta hogy szép és csinos lányokkal bulizott nemm azt hogy ő az...szövegértésed kb 0...-.-''
és amúgy is nekem ne mondja senki hogy csak a Viktornál baj hogy nincs rajta póló...más kigyúrt, kockás hasú pasit meg szívesen néztek, ugye.?!-.-''
Szánalom, komolyan mondom...-.-''
és amúgy is nekem ne mondja senki hogy csak a Viktornál baj hogy nincs rajta póló...más kigyúrt, kockás hasú pasit meg szívesen néztek, ugye.?!-.-''
Szánalom, komolyan mondom...-.-''
2012. július 06. 12:13
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
nemkellett volna azért mert nemvolt rajta felső , de azért ismerjük el , hogy a szája a pofon nélkül is olyan mint egy pávián feneke :')))
2012. július 06. 12:14
Ez a hír bearanyozta a napom
Szerintem megérdemelte, egyébként h lehet ennyire öntelet attól h híres attól még iszonyatosan nagy idióta balf*sz. De jobban is megverhették volna.
2012. július 06. 13:27
|
juniormoncsicicektbkúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.02. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 177046 offline
|
Vanisten az égbe
2012. július 06. 13:29
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
de megnéztem volna...
2012. július 06. 13:49
|
|
DettyBetta97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 0 Azonosító: 164675 offline
|
ez nagyon durva
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.

0 felhasználónak tetszik: